Simona Ionescu / Redactor Șef

Eric Trump nu-i vrea pe Harry și Meghan în SUA. Critica lui e necruțătoare: „Îi vom trimite cu plăcere înapoi”

Eric Trump nu-i vrea pe Harry și Meghan în SUA. Critica lui e necruțătoare: „Îi vom trimite cu plăcere înapoi”
Harry și Meghan stârnesc tot felul de sentimente negative în rândul elitei americane. Eric Trump a spus clar că nu îi vrea pe cei doi în SUA, ba chiar a lansat critici necruțătoare. A și transmis cu această ocazie că ar fi fericit să îi facă pachet pe Harry și Meghan și să-i trimită înapoi în UK.

Eric Trump a fost necruțător la adresa lui Harry și Meghan. Fiul lui Trump a transmis că nu îi vrea pe cei doi în SUA, ba chiar ar fi bucuros să îi trimită înapoi în Marea Britanie (UK). În urmă cu câteva luni, Donald Trump spunea și el că Harry ar putea fi deportat, dacă el va câștiga un nou mandat ca președinte în luna noiembrie. 

Ideea a fost acum reluată de către Eric, în vârstă de 40 de ani, care a clarificat și faptul că el și tatăl său simt doar „dragoste” pentru restul familiei regale.

„Ce pot să vă spun este că tatăl meu a avut atât de mult respect pentru Regină, la fel ca și mine,” a spus el despre Regina Elisabeta a II-a, în timpul interviului său cu rețeaua de televiziune britanică GB News. 

Eric Trump îi roagă pe britanici să-și ia „merele stricate” înapoi 

În cadrul aceluiași interviu, Eric Trump i-a rugat pe britanici să-i ia pe Harry și Meghan înapoi, folosind expresia de „mere stricate” la adresa lor. 

Eric Trump i-a comparat pe Harry și Meghan cu „mere stricate”
Foto: Instagram

„Îi puteți lua cu plăcere pe aceștia doi (n.r. Meghan și Harry) înapoi. Îi vom trimite cu plăcere înapoi din America”, a spus Eric, fiul cel mare al lui Donald Trump. 

„Îi puteți lua înapoi la voi, dar nu sunt sigur dacă îi mai vreți”, a adăugat Eric în glumă. „S-ar putea să nu-i mai vrem nici noi, pare că sunt în universul lor”, a completat fiul lui Trump. 

A criticat și talentul de actriță al lui Meghan

În timp ce Eric Trump a caracterizat familia regală ca fiind o „instituție frumoasă” și „sacră,” el a făcut aluzie la cariera de actriță a lui Markle, spunând că pot exista „actori slabi” și „mere stricate în orice livadă.”

Eric Trump e de părere și că Meghan este o „actriță slabă”

Donald Trump s-a întâlnit de mai multe ori cu familia regală britanică în timpul mandatului său la Casa Albă, din 2017 până în 2021, iar Regina Elisabeta a organizat un banchet de stat pentru Donald în timpul vizitei sale în Marea Britanie, în 2019.

Eric a mai afirmat că mama sa, Ivana Trump, „a avut o relație excelentă” cu mama lui Harry, Prințesa Diana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre