Simona Ionescu / Redactor Șef

Înfiorător! Contracandidata lui Trump a povestit cum și-a ucis câinele cu sadism! Nonșalanța ei a șocat America

Înfiorător! Contracandidata lui Trump a povestit cum și-a ucis câinele cu sadism! Nonșalanța ei a șocat America
Guvernatorul Dakota de Sud, Kristi Noem, a povestit cum și-a ucis propriul cățeluș despre care a spus că „e fără valoare” , apoia aplicat aceeași metodă asupra unei capre pe care a numit-o „dezgustătoare”. Femeia pare să sufere de probleme psihice.

Presupusa contracandidată a lui Donald Trump, guvernatorul din Dakota de Sud, Kristi Noem, a detaliat recent cum și-a ucis propriul cățel „nesemnificativ”, dar și pe o capră „dezgustătoare”.

„Am urât acel câine”

Guvernatoarea Noem a scris o nouă carte intitulată „Fără întoarcere: Adevărul despre ceea ce este greșit în politică și cum să facem America să meargă înainte”.

Potențialul contracandidat al lui Trump, Kristi Noem, povestește în scrierile sale că a ucis cu pușca un cățeluș „lipsit de valoare”, dar și o capră „dezgustătoare”.

„Am urât acel câine” a spus Noem, care a mărturisit că a tras cu pușca în cățelul și „capra dezgustătoare” a familiei sale. De asemenea, ea l-a numit pe cățelul Cricket „prost” și „periculos”.

A ucis cățelul pentru că a atacat găinile vecinului

Noem, contracandidata lui Trump

Potrivit The Guardian, în noua carte a lui Noem, aceasta a povestit că și-a ucis cățelul și capra cu o armă după ce bietele animale s-au purtat urât. Noem și-ar fi omorât cățelul, Cricket, după ce animalul a atacat găinile vecinului ei. „În acel moment mi-am dat seama că trebuia să o eutanasiez”, a spus femeia. Cea care se zvonește că va fi aleasă vicepreședinte al lui Trump a descris apoi cum și-a dus cățelul într-o groapă cu pietriș, unde în cele din urmă l-a împușcat mortal.

„A târât capra până la o groapă cu pietriș”

„Nu a fost o treabă plăcută, dar a trebuit să fie făcută. Și după ce s-a terminat, mi-am dat seama că o altă treabă neplăcută trebuia făcută”, a spus aceasta. Noem a explicat apoi decizia ei de a sacrifica capra căruia nu-i pusese un nume, un animal pe care l-a descris ca fiind „dezgustător”, „urât” și „rău”.

Potrivit lui Noem, ea „a târât capra până la o groapă cu pietriș” și a descărcat un alt cartuș în bietul animal. Întrucât capra nu a murit din cauza singurei împușcături, Noem a spus că a fost nevoită să ia un alt cartuș înainte de a se „grăbi să se întoarcă la groapa cu pietriș și să o doboare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre