Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul despre boala regelui Charles. E vestea momentului

Adevărul despre boala regelui Charles. E vestea momentului
Regele Charles și-a dezvăluit diagnosticul în luna februarie și primește în continuare îngrijiri ambulatorii pentru boala sa. Pentru că lucrurile merg bine, Suveranul va reveni la îndatoririle publice.

Regele Charles urmează să se întoarcă la îndatoririle regale în fața publicului, echipa sa medicală fiind „foarte încurajată” de progresele înregistrate în tratamentul împotriva cancerului său.

Monarhul primește îngrijiri în ambulatoriu de la începutul lunii februarie și, în ciuda veștilor bune, surse de la palat au subliniat că Majestatea Sa continuă tratamentul. Anunțul că regele Charles se simte bine va fi un impuls de moral pentru familie, atât el, cât și prințesa de Wales fiind diagnosticați cu cancer.

„Programul de tratament al Majestății Sale va continua, dar medicii sunt suficient de mulțumiți de progresele înregistrate până în prezent”

„Echipa medicală a Majestății Sale este foarte încurajată de progresele înregistrate până acum și rămâne pozitivă în ceea ce privește continuarea recuperării Regelui.

Programul de tratament al Majestății Sale va continua, dar medicii sunt suficient de mulțumiți de progresele înregistrate până în prezent pentru ca Regele să poată relua o serie de îndatoriri față de public”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Palatul a publicat, de asemenea, o nouă fotografie a regelui și a reginei, realizată la Palatul Buckingham la 10 aprilie, la o zi după cea de-a 19-a aniversare a căsătoriei lor.

Medicii sunt fericiți că Charles se poate întoarce la muncă

Medicii săi sunt doar „încurajați” de progresele sale, „pozitivi” în ceea ce privește recuperarea sa și fericiți că se poate întoarce la muncă. Iar pentru un om despre care se spune pe scară largă că este un dependent de muncă, acest lucru va fi pe deplin binevenit.

„Cuplul regal va vizita marți un centru de tratament”

Regele Charles se întoarce la îndatoririle regale

Pentru a marca revenirea sa completă, Palatul Buckingham a declarat că cuplul regal va vizita marți un centru de tratament al cancerului. „Această vizită va fi prima dintr-o serie de angajamente externe pe care Majestatea Sa le va întreprinde în săptămânile următoare. În plus, Regele și Regina îi vor găzdui pe Majestățile Lor Împăratul și Împărăteasa Japoniei pentru o vizită de stat în iunie.

Majestățile Lor rămân profund recunoscători pentru numeroasele amabilități și urări de bine pe care le-au primit din întreaga lume de-a lungul bucuriilor și provocărilor din ultimul an”, a mai spus palatul. Primul ministru a salutat vestea, postând pe X: „O veste strălucitoare pentru a încheia săptămâna!”

„Palatul poate începe să facă un plan adecvat pentru evenimentele regelui pentru vară”

Monarhul a fost văzut recent salutând membrii publicului de Paște și întâlnindu-se cu guvernatorul Băncii Angliei pentru a dezvălui noile bancnote. „Cred că, cu toate îndrumările pe care medicii le-au dat, regele a putut face acest anunț acum, iar asta înseamnă că palatul poate începe să facă un plan adecvat pentru evenimentele regelui pentru vară și să-i permită să-și pună cu adevărat spatele în rolul său.

Să sperăm că acest progres constant va continua. „Punctul important este că palatul îl poate retrage de la anumite evenimente și poate modifica modul în care le va desfășura. Regele așteaptă cu nerăbdare acest lucru și mai ales sosirea împăratului și a împărătesei Japoniei mai târziu în acest an, care reprezintă o afacere cheie pentru Marea Britanie. Cred că va fi foarte înveselit de faptul că i s-a dat acest undă verde „parțială.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre