Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul despre mita surprinsă de camerele de filmat la conferința lui Arafat. Videoul cu preotul devine viral

Adevărul despre mita surprinsă de camerele de filmat la conferința lui Arafat. Videoul cu preotul devine viral
Un video cu un preot a devenit viral pe internet și a stârnit comentarii care de care mai amuzante. Imaginile surprinse de camerele de filmat arată o presupusă luare de mită, chiar la o conferință susținută de Raed Arafat, iar totul are loc în spatele acestuia.

O conferință de presă susținută de Raed Arafat a devenit virală pe internet, după ce camerele de filmat au surprins, fără să vrea, o situație de-a dreptul amuzantă, iar personaj central era nimeni altul decât preotul militar prezent. Duminică, în ziua Paștelui Catolic, Piața Mare din Sibiu a fost gazda unei ceremonii de inaugurare și sfințire pentru două motociclete Smurd proaspăt achiziționate. 

Motocicletele au fost achiziționate de Fundația pentru SMURD, cu sprijinul unui lanț mare de magazine din România și vor fi utilizate de către ISU Sibiu pentru intervenții în zona centrală a orașului. La ceremonie a fost prezent și un preot militar, care urma să slujească noile achiziții. Situația însă a degenerat într-una comică ulterior pe internet. 

Preotul, filmat cum lua presupusa mită chiar în spatele lui Arafat 

Pe filmarea care a circulat pe Facebook se poate observa cum, în timp ce Raed Arafat își susține neperturbat discursul, o femeie blondă se apropie de preot și îi pasează în mână ceva ce pare a fi o sumă de bani. În fața preotului se văd și doi copii îmbrăcați în echipament de SMURD. 

Internauții au speculat imediat că preotul lua mită, însă situația a fost clarificată rapid, mulțumită unui internaut. Se pare că femeia cu pricina este chiar mama preotului, care probabil îi dădea ceva pentru el sau pentru copii, care erau și ei tot ai preotului. Iar totul s-a dovedit a fi o glumă de 1 Aprilie.

Preotul nu lua mită, iar femeia era mama sa 

„Ignorați-l pe Arafat, a venit să se laude că a dotat SMURD-ul cu 2 izolete, motociclete, pardon.

Dar ce se întâmplă în spate?! Așa se dă șpaga la preot?! 

PS: E 1 aprilie, să ne amuzăm puțin…

…doamna care „pasează șpaga” preotului militar este chiar mama sa, iar cei doi copii sunt ai săi…

Filmulețul e doar pentru amuzament si pentru a avea grijă ca pe viitor să nu mai primiți nimic de la părinți in timpul conferințelor de presă…

Cine nu știe, poate specula orice…”, a scris internautul, pe nume Marian Răduinea, pe Facebook în dreptul filmării care a stârnit controverse. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre