Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul din spatele relației dintre Pepe și fosta nevastă. Dezvăluiri incredibile

Adevărul din spatele relației dintre Pepe și fosta nevastă. Dezvăluiri incredibile
După trei ani de când Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio, cântărețul a făcut declarații șocante. Ce se întâmplă cu cele două fetițe ale foștilor parteneri.

Când s-au căsătorit, Pepe și Raluca Pastramă și-au jurat iubire veșnică, însă viața a dovedit că surprizele se întâmplă când te aștepți mai puțin. Ce a spus acum artistul despre fosta soție.

La prima vedere erau un cuplu invidiat de multă lume, tocmai de aceea divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a șocat pe români. După trei ani de când fiecare și-a ales drumul, Pepe a vorbit ce se întâmplă cu rodul iubirii lor: fetițele. Cântărețul spune că micuțele au domiciliul la el, așa cum a stabilit legea, însă week-end-urile stau mereu cu mama.

Pepe, Yasmine și copiii

„Eu nu sunt și mamă și tată, doar tată”

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg si la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă și tată, doar tată, e normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal în vacanță să meargă și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg”, a mărturisit Pepe, în cadrul unei emisiuni televizate.

Raluca alături de minunile din viața ei

Raluca și Pepe, împreună după multă vreme

De dragul fetițelor, Pepe și Raluca Pastramă au îngropat securea războiului și au grijă de micuțele lor cum pot mai bine. Și, bineînțeles, se consultă în tot ceea ce ține de viața acestora. Artistul și bruneta au fost împreună după multă vreme. Au apărut într-o sală de sport, unde Maria, fiica lor cea mare, era o micuță vedetă la o competiție sportivă.

Mai mult ca sigur că cei doi au venit să-și susțină fiica și s-au comportat unul cu celălalt așa cum scrie la carte. O dovadă că sunt niște părinți responsabili, care-și cresc fetițele cât mai frumos cu putință.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre