Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Minune, schimbare majoră. Acum știe zicala „suferă baba la frumusețe”. VIDEO

Adi Minune, schimbare majoră. Acum știe zicala „suferă baba la frumusețe”. VIDEO
Adi Minune s-a supus recent la o schimbare majoră de look. Și ca să arate că știe zicala „baba suferă la frumusețe”, artistul s-a și filmat.

Adi Minune este printre cei mai apreciați cântăreți de la noi, având o voce inconfundabilă pe care nu o contestă nimeni. Cunoscutul manelist, care este extrem de iubit de întreaga țară, a decis în ultima vreme să facă schimbări vizavi de aspectul său fizic. 

Talentul în muzică l-a moștenit și Karmen, una dintre fiicele lui Adi Minune. Aceasta și-a construit și ea, la rândul ei, o carieră de invidiat în industria muzicală autohtonă. Deși este mama unei fetițe, artista arată impecabil. Și printre pasiunile sale se numără și tatuajele, Karmen având nu mai puțin de 10 tatuaje, după cum chiar ea mărturisea în urmă cu patru ani. 

Adrian Minune se declara împotriva tatuajelor cu ani în urmă 

În urmă cu mai mulți ani, când fiica sa Karmen își începuse ascensiunea în carieră, Adrian Minune se declara total anti tatuaje pe corp. Ba chiar le numea „desene” și spunea că nu vrea să vadă așa ceva în familia sa: „ Carmen și-a făcut un tatuaj pentru noul clip, dar eu sunt împotriva lor, nu vreau să văd astfel de desene pe familia mea”, spunea Adi Minune acum aproape 9 ani. Pe vremea aceea, publicul se hlizea și vizavi de alegerea manelistului Nicolae Guță de a se tatua pe față.

Karmen Simionescu are și ea mai multe tatuaje pe corp

Între timp s-a răzgândit! Adi Minune și-a tatuat tot spatele

Între timp însă, pare că artistul s-a răzgândit și s-a sucit la 180 de grade, căci nu numai că a mers și s-a tatuat, ci a ales să-și facă tatuajul pe tot spatele. În video-ul postat de artist pe Instagram, acesta apare la bustul gol, extrem de relaxat, în curte, pregătind mâncare într-un grătar rotund cu suprafață de gătit. 

În momentul în care se întoarce cu spatele să amestece în mâncare, Adi Minune etalează un tatuaj cu motive religioase de toată frumusețea, pe întreaga suprafață a spatelui. Imaginea îl înfățișează pe Iisus coborând scările și lăsând în spate Poarta Raiului ușor deschisă. 

Adi Minune a arătat un tatuaj de toată frumusețea pe spate
Foto: Captura Instagram

Este încadrat de porumbei ce simbolizează pacea, iar în față, la capătul scărilor se află un credincios care stă în genunchi și se roagă. Tatuajul ales de Adi Minune demonstrează cât de mult înseamnă credința pentru acesta, dar și faptul că și-a dorit să îl poarte pe Dumnezeu mereu cu el. 

Tatuajele ample depășesc câteva mii de euro 

Un astfel de tatuaj ca cel realizat pe spatele lui Adrian Minune costă de la câteva mii de euro în sus, în funcție de artistul care realizează „opera”. Cât despre timp de execuție, acesta variază în funcție de numărul de ședințe în care se realizează. 

 

De menționat totuși că Adi Minune a suferit cu siguranță „ca baba la frumusețe” și nu o dată, ci de mai multe ori, căci niciun artist tatuator nu realizează un tatuaj de asemenea amplitudine într-o singură zi. 

Adi Minune încalcă „recomandările” artistului tatuator 

În ceea ce privește recomandările oferite de artiștii tatuatori, aceștia interzic cu desăvârșire expunerea tatuajelor la soare, fără cremă de protecție, din simplul fapt că în timp se estompează de la razele UV. 

Cu toate că nu știm dacă Adi Minune a folosit vreo cremă în prealabil, putem specula că cel mai probabil a „închis ochii” la recomandările specialiștilor cu privire la îngrijirea ulterioară a tatuajului impresionant. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre