Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Adrian Minune a dat vestea cea mare. Ce legătură are Karmen cu fiul lui Ștefan Bănică

Fiica lui Adrian Minune a dat vestea cea mare. Ce legătură are Karmen cu fiul lui Ștefan Bănică
La 26 de ani, Karmen Simionescu e o femeie fericită. Are o familie la care ar visa mulți, o carieră minunată și și-a împlinit acum visul pe care l-a avut din copilărie. Fiica lui Adrian Minune a dat o veste fanilor care îi urmăresc evoluția.

Și-a moștenit tatăl, a muncit enorm și acum culege roadele. Fiica lui Adrian Minune a așteptat o viață acest lucru. S-a întâmplat și a dat vestea mult așteptată.

Ar fi putut să calce pe urmele celebrului său tată, dar Karmen Simionescu a vrut mult mai mult. Și încă de-a copil a visat că va veni momentul în care va juca într-un musical. După ce a făcut parte din distribuția serialului „Clanul”, acum fiica lui Adrian Minune va juca în primul musical din viață. E atât de fericită încât ar striga în gura mare, pe stradă, că Dumnezeu i-a împlinit cea mai mare dorință. Imediat ce a primit vestea cea mare, tânăra a împărtășit totul cu fanii săi de pe contul de socializare.

Se întâmplă din 3 martie

Karmen Simionescu s-a alăturat echipei HeartBeat the Musical, iar pe 3 martie poate fi văzută  la Sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. E vorba de un spectacol inedit autentic românesc, care vorbește despre cel mai frumos lucru din lume, iubirea. Scenariul este scris de regizorul și  compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Karmen Simionescu va juca pe scenă alături de fiul Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, Maria Gherghiceanu, Adriana Drăguț Jighirghiu, Georgiana Mototolea și mulți alți artiști talentați.

„Vă așteptăm la musical”

„Ia să vedem dacă puteți să ghiciți cine e cel mai fericit om din lume? Eu!Știți de ce? De astăzi pot să mă laud că fac parte din echipa Acting Dream Academy și asta înseamnă că de pe 3 martie mă veți putea regăsi într-un rol absolut minunat care mi se potrivește mănușă, în musicalul românesc, 100% românesc, HeartBeat! Așa că vă așteptăm la musical!

„Avem 8 ani când am văzut prima dată un musical și am zis vreau și eu să fac asta”

Spun că sunt cel mai fericit om din lumea asta pentru eu de mică mi-am dorit să joc într-un musical! Cred că aveam 8 ani când am văzut prima dată un musical și am zis vreau și eu să fac asta.

Adrian Minune, cel mai mândru tată. Scene de la Revelion 2024 alături de copiii săi

Nu știam pe atunci că pot să cânt, nu știam că pot să dansez, nu știam că pot să joc, că am talent în actorie, pur și simplu îmi plăcea rău de tot ce se întâmplă acolo și am zis “Vreau și eu!”! Și iată că într-un final s-a întâmplat și sunt super fericită pentru asta”, a povestit Karmen pe contul de socializare.

„Eu vreau să fiu copil”

Fiica lui Adrian Minune a vorbit și despre experiența „Clanul” care a fost ceva extraordinar pentru ea și le-a mărturisit prietenilor din on line că vrea să „fiu copil” și să creadă că „visele devin realitate”.

„Doamne, știi și tu că am făcut acolo facultatea aia de actorie, te rog eu din sufletul meu, dacă crezi că merit, da-mi și mie ceva să joc, orice”

„Vreau să vă recunosc că experiența mea cu „Clanul” a apărut la o săptămână după ce eu în rugăciunea mea de noapte bună am zis: “Doamne, știi și tu că am făcut acolo facultatea aia de actorie, te rog eu din sufletul meu, dacă crezi că merit, da-mi și mie ceva să joc, orice, ceva mic acolo, orice! Și nu doar că mi-a dat! Oportunitatea de a juca în „Clanul” și de a juca, de fapt, în cel mai tare serial al României, dintotdeauna, pentru mine a fost ceva wow.

„Hai să nu mai fim oameni mari, hai să fim copii mici, oameni mici, și să credem cu adevărat că visele devin realitate”

În încheierea acestei povești despre mine vreau să va spun că visele pot deveni realitate atâta timp cât crezi cu tărie în ele!   Hai să nu mai fim oameni mari, hai să fim copii mici, oameni mici, și să credem cu adevărat că visele devin realitate! Eu vreau să fiu copil și să cred că visele devin realitate și chiar vor deveni așa că aveți încredere în voi și munciți tare de tot pentru ceea ce vă doriți și sigur se va împlini sau îndeplini, cum vreți voi!”, a fost mesajul tinerei artiste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre