Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Nartea, concurentul Asia Express 2024, fotbalist de succes în Marea Britanie. „Este o poveste de dragoste care…”

Adi Nartea, concurentul Asia Express 2024, fotbalist de succes în Marea Britanie. „Este o poveste de dragoste care…”
Mai sunt doar câteva zile și fanii lui Adi Nartea îl vor vedea pe concurentul Asia Express 2024 în serialul „Iubire cu parfum de lavandă”. Filmul va avea premiera pe 31 octombrie, la Antena 1.

Adi Nartea, unul dintre concurenții preferați de la Asia Express 2024 va juca rolul unui fotbalist care a jucat la o echipă de top din Marea Britanie, a divorțat și este tatăl unui adolescent.

Divorțat și fără posibilități financiare

O parte din actorii filmului „Iubire cu parfum de lavandă”

Fostul fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, interpretat de Adi Nartea, obișnuit să trăiască în lux se trezește dintr-o dată și divorțat și fără posibilități financiare.

Dar viața i se schimbă radical atunci când o întâlnește pe Anda, personaj interpretat de Michaela Prosan, un medic apreciat în comunitate, o mamă singură care ar face orice pentru copilul său.

Serialul Ruxandrei Ioan, presărat cu intrigi, gelozii, secrete și minciuni va ține cu siguranță telespectatorii cu sufletul la gură. Producătorul și regizorul filmului este fiul său, Ducu Ion.

„Lumea îi este complet dată peste cap odată cu apariţia lui Ştefan”

Frumoasa Michaela Prosan a mărturisit că personajul ei, Anda, este o femeie puternică și independentă, gata oricând să țină piept oricărei persoane, care-și trăiește viața „într-un sat idilic, unde timpul capătă alte valenţe.

”Lumea îi este complet dată peste cap odată cu apariţia lui Ştefan. Pe Anda mea o descopăr treptat, încercând să-i înţeleg din mers toate resorturile care o fac să funcţioneze ca om.

Vine cu situaţii de viaţă şi experienţe diferite faţă de mine şi de alte personaje pe care le-am interpretat până acum. Abia aştept s-o cunoască şi telespectatorii, începând din 31 octombrie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1”, a declarat actrița recent.

„Este o poveste de dragoste care se joacă între maturitate şi copilărie”

Michaela Prosan in iubire cu parfum de lavandă

La rândul său, Adi Nartea, susține că personajul său, fotbalistul Ștefan, obișnuit cu succesul, se trezește într-o situație delicată, dar viața îi scoate în față iubirea adevărată.

„Divorţul de soţia sa îi aduce şi instabilitatea financiară, astfel că se trezeşte într-o situaţie delicată, undeva undeva lângă București, ȋntr-un sătuc idilic, în mov, unde se și ȋndrăgostește.

Este o poveste de dragoste care se joacă între maturitate şi copilărie, presărată cu toate impedimentele, care cu siguranţă va capta o mulţime de ochi!”, a punctat actorul în iterviul acordat Okmagazine.ro

Actori de top în serialul „Iubire cu parfum de lavandă”

Din distribuția serialului fac parte nume mari din teatru, film și televiziune, precum Michaela Prosan, Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Niţu, Claudiu Istodor, Dani Chişu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu.

Alături de aceștia vor juca și Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Ţăpuşă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădiţa Roşu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu, Alina Florescu. Filmul „Iubire cu parfum de lavandă” va avea premiera pe 31 octombrie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri