Simona Ionescu / Redactor Șef

Selina spune de ce Asia Express 2024 a fost o experiență cruntă, dar și ce poreclă i-a dat Victor Slav după emisiune

Selina spune de ce Asia Express 2024 a fost o experiență cruntă, dar și ce poreclă i-a dat Victor Slav după emisiune
Selina și Victor Slav au făcut față cu brio condițiilor din Asia Express 2024. Deși greutăți au fost la tot pasul, Selina găsea mereu câte o soluție pentru a rămâne aranjată.

Selina spune că experiența din Asia Express a apropiat-o mai mult de Victor Slav și le-a dat posibilitatea să-și redescopere puterea interioară. Și pentru că e fată inventivă, Selina a reușit mereu să arate bine, folosind chiar și șosetele iubitului.

„Foloseam șosetele lui Victor ca să mă coafez”

Ioana State a numit-o femeia rachetă atunci când a văzut cum aleargă alături de iubitul său, Victor Slav. „Mă tot întreba Ioana cu reușesc să am mereu părul aranjat. Foloseam șosetele lui Victor.

Bine, părul stătea în prima parte a  zilei, după aceea nu. Nu ne-am dus acolo să jucăm un rol sau cu gândul să fim într-un anume fel. (…) Apropo de alergat în pantă cu greutatea în spate, nici eu nu știu cum am făcut-o atunci cu aceste trolere extraordinar de grele”, a mărturisit vedeta.

„Șoșețica îmi spune Victor”

Selina, despre aventurile din Asia Express

Când a plecat în Asia Express, Selina a avut grijă să ia de acasă tot ce ar fi putut avea nevoie în concurs, nu doar ea, ci toate echipele. „Aveam în trolere de toate pentru toată lumea, de la medicamente, la placă de păr, șosete de toate culorile, șepci. Orice echipă vroia ceva, eu aveam.

După primul stage, am renunțat la multe din ele. Îmi coafam părul cu șosetele lui, e foarte simplu, în câteva minute ești gata. Femeia se gândește la toate, avem o creativitate a noastră. Și acum mă coafez la fel.

După ce îmi spăl părul, îl rulez pe șosete, stau o noapte cu ele și dimineața e perfect. Șoșețica îmi spune Victor. Mai nou și prietenele mele când mă văd îmi spun: ce faci, femeia rachetă?”, s-a destăinuit iubita lui Victor Slav.

„Primele trei nopți în Asia Express au fost fără somn”

Selina recunoaște că a trecut prin momente foarte grele în Asia Express 2024, dar a încercat cât a putut de mult alături de Victor Slav să păstreze controlul. „Primele trei nopți în Asia Express au fost fără somn.

În avion n-am putut dormi nici măcar cinci minute și  nici în prima noapte de cazare, pentru că m-au luat toate anxietățile posibile. Avem palpitații, simțeam că nu mă pot liniști și inima era în continuă viteză. Cred că am ațipit zece minute înainte să vină echipa să ne trezească. (…)

Mi-am propus să dau tot ce am putut și cred că am fost ajutați mult de adrenalină”, a mai spus iubita lui Victor Slav în podcastul „Fără frică”, al fostei sale colege din Asia Express 2024, Andreea Peretreanu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri