Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav, copleșit de emoții în fața unei domnișoare. A și încurcat numărătoarea

Victor Slav, copleșit de emoții în fața unei domnișoare. A și încurcat numărătoarea
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format o familie timp de câțiva ani, iar cea mai mare realizare a lor este că au împreună o fiică frumoasă și deșteaptă. Micuța a moștenit genele bune ale părinților, acum merge la școală și este pasionată de modă, așa cum a văzut la mama ei vedetă. 

Chiar dacă sunt despărțiți de ani buni și au fiecare relații în care sunt mai mult sau mai puțin fericiți și împliniți, Victor Slav și Bianca Drăgușanu se unesc întotdeauna când vine vorba de fiica lor. Sunt nelipsiți de la evenimentele școlare ale micuței, iar de ziua ei fac tot posibilul să îi îndeplinească toate dorințele.

Victor Slav e un tătic fericit: fiica lui a împlinit 8 ani și i-a oferit prima petrecere aniversară (Instagram)

Joi, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 8 ani. Pentru această ocazie specială, Sofia a vrut „o schimbare de look”, după cum a mărturisit mama vedetă. Bianca a dus-o la coafor, iar micuța a primit bucle, pregătindu-se pentru petrecerea de vis pe care mama ei i-o pregătește în weekend.

Tatăl a avut prioritate și a sărbătorit-o pe fiica sa chiar de ziua ei. Mama lui, bunica fetiței, a fost de față, alături de câțiva apropiați și încă două fetițe de vârste apropiate cu  sărbătorita. Sofia a fost extrem de încântată. A primit tort roz personalizat, jucării și multe îmbrățișări.

Victor Slav a greșit numărătoarea lumânărilor

Se știe că femeile încearcă adesea să nu își arate vârsta, iar unele nici nu o recunosc. Nu știm dacă la asta s-a gândit Victor Slav, însă pe tortul fiicei sale, care anul acesta a devenit școlăriță în clasa a doua, a pus doar cinci lumânări.

De la petrecere nu au lipsit membrii familiei: sora luI slav și mama lor au fost la sărbătoare (Instagram)

Fetița, care a împlinit 8 ani, s-a uitat puțin lung la ele, dar după ce familia i-a cântat „Mulți ani trăiască”, și-a pus o dorință și a suflat în lumânări. Sofia s-a bucurat mult de jucăriile primite în dar, printre care s-au numărat seturi complexe de culori și carioci.

Selina, actuala iubită a lui Victor Slav, a celebrat-o și ea pe fiica Biancăi Drăgușanu (instagram)

Victor Slav și-a dus fiica pentru aniversare la o terasă. De la petrecere nu a lipsit nici Selina, actuala iubită a lui Victor Slav, care a distribuit, la rându-i,  imagini din timpul petrecerii, pe rețelele sociale.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri