Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcarea anului. Victor Slav s-a întors la ea! Fiica lui e cea mai fericită

Împăcarea anului. Victor Slav s-a întors la ea! Fiica lui e cea mai fericită
Trei ani, Victor Slav și Selina au format un cuplu frumos, care părea că are toate șansele să ajungă la următorul nivel. Cu câteva luni în urmă, au apărut informații că s-au despărțit. Acum, fostul prezentator i-a făcut o mare bucurie fiicei sale.

După o perioadă în care a fost despărțit de iubita sa, Selina, Victor Slav a revenit la gânduri mai bune. Fiica cea mare a sărit în sus de fericire.

Victor și Selina au trecut peste tot ce a fost greu în trecut, au șters cu buretele peste momentele grele și au mai dat o șansă iubirii. Cei doi s-au afișat recent împreună, spre bucuria fanilor dar și a fiicei fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Chiar dacă Victor a distribuit o imagine în care apare alături de frumoasa Selina, ca de obicei, el a fost extrem de discret cu viața sa personală și nu a dat detalii în plus.

A pus în discuție problema căsătoriei cu Selina

Înainte de despărțire, Victor a vorbit la un moment despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Selina.

Victor Slav s-a împăcat cu iubita

Nu s-a pus atunci problema căsătoriei, însă acesta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu partenera sa de viață, așa că nu exclude o căsătorie. Însă a precizat că nu vrea să grăbească lucrurile, ci să lase totul să vină de la sine, așa cum e normal.

„Eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele”

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine. Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa e”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Victor Slav, la Antena Stars.

Sursele spun că Victor ar fi cunoscut-o pe tânără într-un local scump din București, unde aceasta a lucrat ca și hostess. Cei doi s-ar fi îndrăgostit nebunește și după scurt timp au decis să formeze un cuplu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre