Simona Ionescu / Redactor Șef

Adio, calviție! Lidia Fecioru le-a dat românilor leacul imbatabil împotriva căderii părului. E pur și simplu un miracol

Adio, calviție! Lidia Fecioru le-a dat românilor leacul imbatabil împotriva căderii părului. E pur și simplu un miracol
În ultimii ani, tot mai multe persoane se plâng de căderea masivă a părului. Unii au pus acest lucru pe seama îmbolnăvirii de coronavirus, alții spun că stresul și problemele sunt de vină.

Sunt o sumedenie de tratamente împotriva calviției, însă nu toate dau randament. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le-a dat românilor o rețetă imbatabilă.

Înainte de a face acest tratament, spune specialistul, e bine să mergeți la medic, să faceți câteva analize, care vă vor spune clar care este cauza căderii părului. Pentru rețeta dezvăluită de celebra Lidia Fecioru, aveți nevoie doar de trei ingrediente: gelatină, apă și suc de lămâie.

Lidia Fecioru a găsit leacul natural contra căderii părului

Gelatina nu poate fi falsificată”

„Simpla gelatină pe care noi o folosim la piftie, la tarte și la tot felul de creme este foarte benefică pentru organism. Gelatina nu poate fi falsificată. Ea se face doar din oase, clar, scurt și cuprinzător. Nu există să o contrafacă din ceva. Noi o putem lua pe cea alimentară, din magazin, fără probleme.

„Se poate bea o lună legat sau bem 10 zile și facem 10 zile pauză și tot așa”

Luăm un pahar de apă, o linguriță de gelatină și o linguriță de suc de lămâie. Mestecăm gelatina cu apa ca să se umfle, să se topească practic și punem o linguriță de suc de lămâie și cu această băutură miraculoasă o bem dimineața cu 30-40 de minute înainte să mănânci, pe stomacul gol este bine de luat.

Avocado, excelent împotriva căderii părului

Ea este foarte bună pentru păr, pentru oase, pentru exfolierea unghiilor, pentru cei cărora le cade părul, pentru piele, e colagen, practic bem gelatina care este colagen. Se poate bea o lună legat sau bem 10 zile și facem 10 zile pauză și tot așa”, a mărturisit bioenergoterapeutul.

Ce trebuie să introduceți în alimentație

Pe de altă parte, există și alimente care stopează căderea părului, care trebuie incluse în alimentație. Cele mai bune sunt cele bogate în vitamina B, fier, sulf și zinc, respectiv lintea și gălbenușul de ou. Consumați și soia, boabe de fasole, carne și brânză, dar și pește, banane, avocado, cereale integrale și fructe de mare și veți vedea diferența.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre