Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache a dat vestea despre fiica sa. „Nu mai are voie să urce pe scenă”. Va pierde bani frumoși

Adrian Enache a dat vestea despre fiica sa. „Nu mai are voie să urce pe scenă”. Va pierde bani frumoși
Însărcinată în șapte luni, fiica lui Adrian Enache trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Există însă și o parte mai puțin plăcută a acestei experiențe. Cântăreața nu mai are voie să urce pe scenă în această perioadă.

Diana și Adrian Enache trebuiau să participe la nenumărate evenimente, însă viitoarea mămică trebuie să stea cuminte acasă. Adrian Enache a povestit despre acest lucru, punctând și faptul că sănătatea fiicei sale e cel mai important în acest moment, așa că el va merge să cânte singur.

„Cum Diana nu mai cântă, merg doar cu Rareș”

„Zilele astea cânt la hotelul lui Borcea, apoi încep turneul pe litoral. Seara si concertul. Suntem pe același afiș și cu Andreea Bănică. Noi am mers împreună si în America acum doi ani si, dar și cu Vali Vijelie, care e fratele meu. Cum Diana nu mai cântă, merg doar cu Rareș.

Diana Enache, pe ultima sută de metri cu sarcina

Vom pleca si în Israel, dar acum e bine aici”, ne-a mai spus Adrian Enache. De asemenea, în această perioadă, Adrian Enache va avea spectacole la grădina de vară din Herăstrău cu teatrul de revistă „Constantin Tănase”. „Chiar acum sunt la repetiții pentru spectacolul ce va avea loc pe 8 iulie la Herăstrău”, a declarat acesta pentru Cancan.

Ambii viitori bunici sunt în culmea fericirii

De când s-a aflat că Diana va aduce pe lume un bebeluș, ambii bunici nu-și mai încap în piele de fericire. Cu ceva timp în urmă, Sorin Ovidiu Vântu a spus cum a primit vestea, precizând că așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a copilului. “Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată.

Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a spus Sorin Ovidiu Vântu. Cât privește nunta celor doi, Adrian Enache n-a dat în acest moment nici un indiciu, dar a mărturisit că este problema viitorilor părinți, pe care el îi sprijină cu tot ce au nevoie. „„De nuntă eu nu știu nimic, nu e bine sa ne băgăm noi în treburile copiilor”, a mai spus cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre