Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache, un romantic incurabil. Îl învață pe băiatul său cum se cuceresc femeile

Adrian Enache, un romantic incurabil. Îl învață pe băiatul său cum se cuceresc femeile
Au început cele mai mari emoții pentru Adrian Enache și Iuliana Marciuc. Le pleacă băiatul de acasă și tatăl are deja nodul în gât.

Iuliana Marciuc a luptat mult pentru a fi partenera de viață a lui Adrian Enache, dar a meritat. Acesta este un romantic incurabil și îl învață și băiatul său cum se cuceresc femeile.

„Este foarte romantic și plin de energie”

Iuliana Marciuc a povestit pentru o publicație că adoră momentul în care primește flori de la Adrian Enache. Prezentatoarea spune că se bucură enorm pentru că l-a învățat și pe fiul lor, David, acest lucru. „Aduce flori, chiar și când nu sunt evenimente, ceea ce mi se pare extraordinar. Și da, este foarte romantic și plin de energie, așa cum îl vedeți și pe scenă”, susține blonda.

La rândul său, mama l-a educat pe David să fie deschis cu oamenii din jur și să aibă prieteni. Și recunoaște că băiatul a fost crescut cu reguli stricte, dar acum e cea mai mândră din lume.

Cât costă facultatea unde va pleca David

Adrian Enache și Iuliana Marciuc, cei mai fericiți părinți

Familia e acum pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru plecarea lui David. Băiatul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc va merge în Olanda să studieze la facultatea de business, iar „pe 30 august are prima întâlnire cu colegii, pentru a se acomoda, pentru a-și cunoaște profesorii”.

Iuliana Marciuc a spus și câți bani va scoate din buzunar pentru ca fiul său să fie la înălțime. Părinții vor da în jur de 2500 de euro pe an, „un preț mai mic decât la facultățile din România”. La care se adaugă și o chirie de minim 800 de euro lunar, pentru cămin.

„Prețurile merg mai sus în funcție de ce îți dorești sau dacă ai norocul să mergi cu altcineva și poți împărți un apartament”, a supus Iuliana Marciuc.

„Surprizele pe care ni le facem permanent”

În ceea ce privește relația pe care o are cu Adrian Enache, Iuliana a mărturisit că iubirea a fost liantul dintre ei. A contat enorm faptul că s-au respectat și au comunicat, dar e convinsă că sunt la fel de îndrăgostiți ca la început și pentru că le place să-și facă numeroase surprize unul altuia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre