Simona Ionescu / Redactor Șef

Dănuț Lupu despre perioada petrecută în spatele gratiilor: „Soția e viața mea și băiatul e aerul meu”

Dănuț Lupu despre perioada petrecută în spatele gratiilor: „Soția e viața mea și băiatul e aerul meu”
Șase luni a stat Dănuț Lupu în spatele gratiilor și nu va uita niciodată acel calvar. Fostul mare sportiv a povestit lucruri grele.

Dănuț Lupu a povestit în emisiunea online „Fiță cu Adiță” cum au fost cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor. Niciodată nu le va șterge din sufletul său…

„Nu doresc nici dușmanului meu să ajungă în pușcărie, unde am fost eu. Cu toate că, până la urmă, știți cum e? Pușcăriile sunt făcute pentru oameni. Dar una e să ajungi că faci ceva grav… Dar să ajungi că ai condus o mașină fără să faci accident, fără să fi băut, fără să fi fost drogat, e puțin cam mult. Dar asta sunt legile în România. Noi vream să fim ca în Europa, dar deocamdată suntem în Europa la taxe, la legi nu prea suntem”, a mărturisit Dănuț Lupu.

Cum a arătat o zi în spatele gratiilor

Consideră că a făcut o „greșeală copilărească”, dar a greșit, a plătit. Cum arăta o zi în spatele gratiilor? „La 6.30 trezirea, la 7 apelul, eram liberi de la 8.00-12.00 poți să te plimbi prin curte, sau jucam table. Și de la 12.00-14.00 în cameră, iar de la 14.00-18.00 iar plimbare prin curte. Când mai aveam minge, mai jucam tenis cu piciorul. Singura problemă e că m-am rugat de ei șase luni să le donez zece mingi. Nu se poate… E domn director de acolo care are niște reguli cam stricte…”, a povestit Dănuț Lupu.

„Mă sună vreo patru-cinci persoane”

La nevoie oamenii se ajută, iar Dănuț spune că a legat prietenii cu vreo patru cinci persoane, care acum „mă sună”. Din nefericire, nu la fel de apropiați au fost alte persoane atunci când sportivul a ajuns în spatele gratiilor. „În general, prietenii se spune că îi vezi atunci când ai probleme.

Au fost unii la care nu mă așteptam niciodată să fie alături de mine și familia mea și alții la care aveam pretenții, care nu s-au sinchisit să dea un telefon. Am zece degete la amândouă mâini, pot să spună că am zece prieteni adevărați (…) Am și fini care nu s-au sinchisit să sune. Eu cred că prieten în ziua de azi e un cuvânt foarte greu„”, s-a destăinuit fostul fotbalist.

„Soția e viața mea și băiatul e aerul meu”

În ceea ce îi privește pe soția și fiul său, Dănuț Lupu spune că i-au fost alături în fiecare secundă și nu s-a îndoit niciodată de familia sa. „Soția e viața mea și băiatul e aerul meu”, a spus acesta cu lacrimi în ochi. Ce-și dorește acum Dănuț Lupu? „Să reușesc cu această echipă să promovăm anul ăsta, le doresc multă sănătatea părinților mei și ai soției, să fie sănătoși băiatul meu și soția și… cam atât. Cel mai mult mi-e frică de Dumnezeu, poate și datorată faptului că m-a ajutat în momentele grele”, susține Dănuț Lupu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre