Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor pentru Adrian Alexandrov. În el e și iubire și mulțumire

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor pentru Adrian Alexandrov. În el e și iubire și mulțumire
Deja sunt mulți ani de când Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu „la bine și la greu”. Aflată după gratii, gândurile ei se duc spre el, în această zi specială.

Elena Udrea a lansat un mesaj emoționant din spatele gratiilor pentru Adrian Alexandrov, cu iubire și mulțumire. Fosta blondă de la Cotroceni a ținut să îi arate partenerului ei de viață cât de important este pentru ea și cât de mult se gândește la el. De când a ajuns în detenție, el o crește singur pe micuța lor, Eva – Maria. Mâine, e o zi importantă pentru el, bărbatul celebrându-și aniversarea. Adrian Alexandrov s-a născut pe 5 februarie 1987 la Tulcea.

Cu câteva ore înainte de ziua iubitului ei, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru i-a mulțumit partenerului pentru că există în viața ei și pentru că are grijă de fetița lor. În postarea pe care a făcut-o, Elena Udrea îl portretizează pe cel care îi este complet alături chiar dacă de o lungă perioadă de timp trăiesc la distanță.

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor pentru Adrian Alexandrov

„Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un bărbat care știe ce are de făcut!”, a notat Elena Udrea în mesajul său.

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov este o diferență de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut, la sala de sport (Sursa foto: Instagram)

Ea spune că Adrian Alexandrov nu a lăsat-o niciodată să se simtă singură: „Ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea”.

Nu în ultimul rând, fostul ministru a punctat cât de important e rolul partenerului ei în viața fiicei lor de vârsta grădiniței. E conștientă că „nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc! Ești un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Mulți Ani!”.

La finele anului trecut, Elena Udrea a împlinit 50 de ani. Ea a celebrat aniversarea în pușcărie. Deși de aproape doi ani de zile este încarcerată în regim deschis, până acum ei nu i s-a acordat nicio zi de permisie, deși ar avea dreptul, conform legii, la 30 de zile de permisie pe an.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre