Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune conducea mașina cu buletinul! Nu avea permis, avea doar 14 ani

Adrian Minune conducea mașina cu buletinul! Nu avea permis, avea doar 14 ani
Cântă de la șase ani, iar peste câteva zile va schimba prefixul. Adrian Minune anunță petrecere mare la 50 de ani și povestește lucruri neștiute din viața sa. Știați că și-a cumpărat prima mașină la doar 14 ani?

Adrian Minune a muncit enorm ca să ajungă în top și să se mențină. Și-a cumpărat prima mașină la 14 ani și a promis că niciodată copiilor săi nu le va lipsi nimic.

„Am luat-o din Ungaria, pentru că în România nu mi-o dădea nimeni”

Care-i cel mai fericit moment pentru Minune? „Prezentul, pentru că „am copiii și nepoții lângă mine, e casa plină ca la început. Dar și atunci când și-a cumpărat prima mașină.

„La vârsta de 14 ani, mi-am luat o Dacie. Am cumpărat-o din Ungaria, pentru că nu-mi dădea nimeni mașină din România și o și conduceam. (…) Tot ce ni se întâmplă nouă în viață sunt momente. Unele triste, altele fericite. Cele triste să plece, cele fericite să rămână”, a povestit artistul râzând, la „Un show păcătos”.

„De la 50 de ani vreau să fac ceva și pentru mine”

Dacă până acum a muncit pentru a le oferi copiilor săi tot ce aveau nevoie, odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani, Adrian Minune spune că vrea să facă ceva și pentru el. „Copiii sunt puși bine la casa lor.

Și e momentul să mă ocup și de mine. Nu să mă retrag, poate să beau un whisky care costă un milion de euro, să fac o nebunie. M-am tatuat, mi-am pus dinți, m-am coafat, mai am să-mi pun picioare…

E un tatuaj pe spate, care e doar pentru mine, nu se vede, nu mă tatuez pe mâini”, s-a destăinuit Adrian.

Și-a bătut băiatul cu două mături

Avându-i pe cei trei copii alături, Adrian a mărturisit că băiatul său nu cântă niciodată cu vocea în fața lui, pentru că „plânge”. În schimb, fiul a adus zâmbete în platou când și-a amintit de momentul în care Adrian „m-a bătut cu o mătură și când s-a rupt, a mai luat una și a dat cu amândouă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri