Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune nu se poate opri din plâns. Celebrul manelist a așteptat vestea cu sufletul la gură. Foto

Adrian Minune nu se poate opri din plâns. Celebrul manelist a așteptat vestea cu sufletul la gură. Foto
Adrian Minune e în culmea fericirii și se pregătește să dea de băut la toți prietenii. Dumnezeu i-a mai împlinit un vis.

Cântărețul a devenit bunic pentru a doua oară, după ce fiica lui, Adriana Simionescu a adus pe lume o minune de copil.

Toți membrii familiei sunt extrem de emoționați și nerăbdători să-i țină în brațele bebelușul. La scurt timp după ce micuța a văzut lumina zilei, sora Adrianei a postat pe contul de socializare și prima fotografie cu cea mică și câteva cuvinte de suflet, dar nu i-a arătat încă chipul „Bine ai venit pe lume, îngeraș!”, a scris Adriana Simionescu în mediul online.

Adriana Simionescu a născut o frumusețe de copil

Ce nume va purta micuța

Adriana și iubitul său care nu-și mai încape în piele de fericire au decis ca bebe să poarte numele de Noa Zenayda. Cei doi au început pregătirile pentru venirea pe lume a micuței de la finalul lui martie, deși Adriana sa aștepta să nască undeva la sfârșitul lui iunie, începutul lui iulie.

Au fost cumpărate și hăinuțe și jucării

Cu ceva timp în urmă, Adriana spune că i-a cumpărat micuței tot ce are nevoie să crească frumos. „Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd. Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă ea nu va dormi la început în cameră pentru că va fi bebe și atunci are nevoie de toată atenția mea.

Karmen, o nășică fericită

I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei”, declara Adriana Simionescu pentru Spynews.ro.

Karmen, onorată să fie nașa nepoatei sale

Adriana și iubitul său au decis ca cealaltă fiică a lui Adrian Minune să fie și nasul spiritual al micuței, iar Karmen a fost extrem de entuziasmată. „Eu voi fi și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a mărturisit Karmen Simionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre