Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu, măcinat de gelozie. „Mă ia inima numai când stau să mă gândesc”

Adrian Mutu, măcinat de gelozie. „Mă ia inima numai când stau să mă gândesc”
Cei patru copii pe care Adrian Mutu îi are din cele trei căsnicii l-au făcut pe fostul fotbalist cel mai mândru și fericit tată din lume.

Fiica sa cea mare a împlinit recent 17 ani, iar Adrian Mutu și actuala sa soție i-au trimis felicitări pe rețelele de socializare.

Adriana i-a fascinat pe internauți cu frumusețea sa, iar mesajul trimis de tata Mutu a impresionat-o și pe fiica lui, dar și pe fani.

„La mulţi ani, dragostea mea”, a scris Mutu, iar răspunsul Adrianei a venit imediat: „Îţi mulţumesc, tată”. Sandra, actuala soție a sportivului i-a trimis, la rândul său, un mesaj copleșitor: „La mulţi ani, prinţes-o! Te iubesc”. Și nici bunica, Rodica Mutu, nu a uitat-o: „Te iubesc, Adriana! La mulţi ani”.

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu

Adrian nu mai are aceeași relație cu fiica lui de când aceasta și-a făcut iubit

Fostul fotbalist a avut mereu o relație strânsă cu Adriana, dar aceasta s-a „deteriorat” puțin de când tânăra are un iubit, pe care-l adoră. Din acest motiv, Mutu spune că e puțin gelos. “Orice tată de fată este gelos, mă ia inima numai când stau să mă gândesc. Relația noastră nu mai e ce a fost”, a spus Mutu, mai în glumă, mai în serios.

Mutu alături de actuala soție și fiul lor

Fetele lui Mutu vor să studieze în Europa

Adriana și Maya, în vârstă de 14 ani sunt copiii pe care sportivul îi are din a doua căsnicie, iar acum acestea care locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor, și-au exprimat dorința de a studia în Europa. “Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. (…)

Zona de confort pentru mine este liniștea pe care o am din partea familiei, din partea soției, mi-am eliminat foarte mulți oameni care erau toxici și nu mă lăsau să evoluez. M-am înconjurat de oameni cu cariere importante”, a povestit antrenorul cu puțin timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre