Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu amenință că emigrează în altă țară. „Sunt o mamă disperată… Plec!”

Adriana Bahmuțeanu amenință că emigrează în altă țară. „Sunt o mamă disperată… Plec!”
După ce a aflat la ce tratamente l-a supus Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a decis să spună tuturor românilor ce se întâmplă cu copilul său. A luat și o decizie clară: vrea ca cel mic să locuiască alături de ea.

În consecință, Adriana Bahmuțeanu a cerut acest lucru prin Ordonanță Președințială și așteaptă ca instanța să rezolve această problemă și toate lucrurile să se liniștească. Adriana a mărturisit atunci că de frica tatălui, Eduard nu mai vrea să meargă nici la școală, iar fosta soție a lui Prigoană nu-l poate obliga.

Pe de altă parte, ea spune că e pasibilă de pușcărie. În plus, copilul are mare nevoie de un tratament medical și nu are cum să-l facă în acest moment. La rândul său, Prigoană susține că fosta soție vrea să îi facă băiatului injecții de slăbit, pentru că s-ar fi îngrășat zece kilograme în trei săptămâni.

„Am cerut instanței de judecată să suplinească acordul tatălui pentru un tratament medical absolut necesar pentru sănătatea lui”

„Vreau să le spun tuturor celor care sunt interesați de ce se întâmplă cu copilașul meu. În țara asta este o varză fără carne. Țara în care se fac doar combinații peste combinații, iată că și sistemul judiciar lovește unde te aștepți mai puțin, în sănătatea unui copil.

Eu mă judec de o lună și ceva, tot vreau să obțin o sentință judecătorească, care să-mi permită schimbarea domiciliul fiului meu și efectuarea unui tratament medical absolut necesar pentru fiul meu. Am cerut instanței de judecată să suplinească acordul tatălui pentru un tratament medical absolut necesar pentru sănătatea lui.

@adrianabahmuteanu

voi ce ați face în locul meu???

♬ original sound – adrianabahmuteanu

„Am găsit o judecătoare indulgentă care ne-a dat termen peste o săptămână”

Dacă nu va face acest tratament medical există riscul ca el să dezvolte o boală cronică. Și asta în următoarele două-trei luni. Am scrisoare medicală, am toate recomandările posibile, și cu toate astea din cauza acestui sistem judiciar îmbârligat, că ne judecă sectorul 5, că ne judecă sectorul 3, iată că sunt pe drumuri între tribunale.

Am găsit o judecătoare indulgentă care ne-a dat termen peste o săptămână pentru că trebuie să studieze dosarul, pentru că dânsa nu știe. Deci încă o săptămână de tergiversări și sper să pot primi această aprobare a instanței să pot efectua un tratament medical”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe contul de socializare.

 „Sunt o mamă disperată”

Adriana Bahmuțeanu se consideră o „mamă disperată”, care și-a dus copilul la mai mulți medici care i-au spus că micuțul are nevoie de tratament, dar nu-l poate administra pentru că nu vrea tatăl copilului și se opune în instanță. „Ba, mai mult, mă face și troacă de porci pe la televizor, de zici că sunt criminala națiunii. (…) această problemă nu se rezolvă cu zeamă de varză și usturoi, ci cu un tratament medical.

Ce ați face domnilor avocați și judecători, dacă ați avea un copil în situația în care se află copilul meu astăzi? (…) Eu ce să-i fac copilului meu? Să-l trimit cu forța la taică-su, dacă nu vrea? Sunteți nebuni? ”, s-a plâns Adriana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre