Simona Ionescu / Redactor Șef

Afacere cu domnișoare de onoare de închiriat

Afacere cu domnișoare de onoare de închiriat
Miresele au găsit arma secretă de care nu ai știut niciodată că au nevoie: domnișoara de onoare închiriată! Dacă sună clopotele de nuntă, lui Jen Glantz i-ar plăcea să fie acolo. Ea conduce o afacere numită Bridesmaid for Hire.

După lansarea companiei din 2014, Glantz a lucrat la sute de nunți în toată țara și a primit peste 50.000 de cereri pentru o echipă de elită de domnișoare de onoare „profesionale”.

Situații de criză pentru domnișoare de onoare profesioniste

„Când mi-am înființat compania, Bridesmaid for Hire, am știut că vor exista niște clienți neobișnuiți și situații neobișnuite. Oamenii mă angajează, de obicei, deoarece au nevoie de un profesionist care să poată intra și să gestioneze criza unui grup de domnișoare de onoare”, spune Glanz.

Cea mai ciudată cerere pentru o domnișoară de onoare

Se pare că în ultimii șase ani de muncă ca domnișoară de onoare profesională, ea a început să adune o listă lungă de cereri neobișnuite de la oamenii care o angajau, la care nu se aștepta niciodată. Iată unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-a avut de făcut, pentru a-și primi salariul.

„A spus că nu m-a angajat să-i fiu domnișoara de onoare. M-a angajat să o ajut să-și pună capăt logodnei. Și-a dat seama că nu este îndrăgostită de mire și nu vrea să-și petreacă viața alături de el. Nu avea pe nimeni în viața ei la care să se poată orienta pentru un plan de evadare, deoarece se temea că o vor judeca. Nu mă ocupam de încheierea nunților, dar mă ocupam de a fi acel sistem de sprijin imparțial pentru oameni. Ne-am petrecut sesiunea găsind un plan pentru ca ea să vorbească cu logodnicul ei pentru a anula nunta, un loc în care ar putea să se mute imediat și să rămână, dar cum ar arăta următorii ei pași. Aș vrea să pot spune că s-a întâmplat o dată. Dar în cei șase ani de când am făcut această treabă, s-a întâmplat de fapt de mai multe ori”, povestește Jen Glantz.

Iubita lui Brad Pitt, mesaj ironic adresat Angelinei Jolie

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre