Simona Ionescu / Redactor Șef

Afra Saraçoğlu, actrița din „Golden boy”, s-a chinuit mult în copilărie. N-a fost ușor prin ce a trecut

Afra Saraçoğlu, actrița din „Golden boy”, s-a chinuit mult în copilărie. N-a fost ușor prin ce a trecut
Și în serialul „Golden boy” unde joacă un rol extraordinar, dar și în viața reală, frumoasa actriță Afra Saraçoğlu a avut mult de suferit. Copilăria tinerei a fost plină de probleme.

Puțini știu că Afra Saraçoğlu, una dintre cele mai iubite artiste din acest moment, protagonista din telenovela „Golden boy” a avut o copilărie foarte grea. Pentru că problemele financiare erau la ordinea zilei, fata a fost obligată să meargă la muncă de la doar 13 ani.

Afra Saraçoğlu strălucește în serialul „Golden boy”, dar până să ajungă vedeta din telenovela după care sunt înnebuniți telespectatorii, a avut multe de tras. Afra Saraçoglu a văzut lumina zilei în Balikesir-Edremit, Turcia. A studiat în Antalya, apoi și-a continuat studiile la Universitatea Eskisehir, unde s-a specializat în literatură.

A debutat în anul 2016

Afra și-a făcut debutul în actorie în anul 2016, cu un rol în producția „Ikinci Sans”. Un an mai târziu, în 2017, s-a alăturat distribuției serialului „Fazilet Hanim Kizlari”, care se difuzează și în acest moment. Dar până să ajungă să fie vedetă, Afra a trebuit să muncească enorm pentru a-și întreține familia.

Afra și Mert se iubesc și în film și în realitate

Părinții au divorțat când era doar un copil

Afra a trecut prin mari greutăți alături de mama sa încă de copil, după ce părinții au divorțat. La doar 13 ani, pentru că banii lipseau, ea a început să lucreze cu mama sa în imobiliare, dar sursele spun că situația financiară nu s-a îmbunătățit prea mult. S-a bucurat enorm alături de ființa care i-a dat viață atunci când a fost acceptată la Universitatea Anadolu, dar tot din cauza lipsei banilor și-a înghețat anul.

Mama și-a dorit să fie actriță

Sunt puțini cei care știu faptul că mama ei, văzând talentul pe care fata l-a primit de la Dumnezeu și-a dorit să devină actriță și a înscris-o la o probă. Potrivit marmarismanset a venit la Istanbul alături de mama sa, iar din acel moment viața Afrei a luat o altă turnură.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre