Simona Ionescu / Redactor Șef

Alain Delon și-a văzut visul cu ochii: singura lui fiică s-a măritat

Alain Delon și-a văzut visul cu ochii: singura lui fiică s-a măritat
Unica fiică a marelui star de cinema Alain Delon, Anouchka, s-a căsătorit oficial cu tatăl copilului ei. A fost mare fericire în marea familie a tinerei actrițe.

Data căsătoriei nu se știe exact, dar Anouchka Delon (30 de ani), a făcut anunțul pe 12 mai pe pagina ei de socializare. Actrița a spus că mama ei, Rosalie van Breemen (54 de ani), e în al nouălea cer de fericire, la fel ca și tatăl. Acum sunt o familie perfectă, tradițională.

Anouchka s-a căsătorit cu Julien Dereims, după o relație de câțiva ani. Actrița a spus mereu, în declarațiile publice, că e bărbatul vieții sale. Anul trecut ei au devenit părinții unui minunat băiețel, iar bunicul Alain Delon (85 de ani) a fost copleșit de emoție și fericire.

Anouchka Delon a adus pe lume primul ei copil în noaptea de 14 spre 15 februarie 2020. A fost o dorință împlinită, despre care vorbea în interviurile ultimilor doi ani. Bucuria a fost enormă în familie, estompând amintirea urâtă a sarcinei pierdute de către Anouchka. Atunci, mămica și tăticul Julien Dereims au declarat că sunt extrem de fericiți deoarece au devenit o familie adevărată, după nouă ani de relație. Adevărata familie avea totuși să se împlinească odată cu recenta căsătorie.

Anouchka Delon va executa testamentul celebrului ei tată

Anouchka este fiica lui Alain Delon și a manechinului olandez Rosalie van Breemen. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el actor și fost manechin.

În anul 2001, Alain Delon și Rosalie s-au despărțit. Ea a plecat în Olanda, însă copiii au rămas să trăiască și să-și facă școala și carierele în Franța. Anouchka a fost întotdeauna feblețea tatălui ei și, probabil, cel mai iubit copil al lui.

La ultimele ediții de la Cannes, Alain Delon a apărut împreună cu fiica sa, iar presa din toată lumea le-a acordat o atenție deosebită, mai ales că tatăl radia de mulțumire și iubire la brațul tinerei actrițe.

Pe ea a desemnat-o marele actor francez și executoare testamentară. Decizia aceasta a fost confirmată chiar de Alain Delon într-o emisiune difuzată la canalalul de televiziune France 2.

” Anouchka o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva”, a spus actorul. Însă zvonurile apărute spun că, de fapt, Alain ar lăsa întreaga avere fiicei lui, potrivit revistei ”Ici Paris”. Apropiații starului contrazic această bârfă și spun că Alain a ales să o facă pe fată executoare testamentară pentru a evita un război între copii după moartea sa, pentru averea de 82 de milioane de euro, pe care o are.

Moștenitorii starului francez

Copiii lui Alain Delon sunt patru la număr și i-au dăruit 5 nepoți.

Anthony Delon, astăzi în vârstă de 53 de ani, are trei fete – Alyson, Lou și Liv. Christian Aaron, fiul nerecunoscut, are și el o fată și un băiat – Blanche și Charles. Unica fiică, Anouchka, e mama unui băiețel. Doar Alain Fabian Delon nu este căsătorit și nu are niciun copil.

Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre