Simona Ionescu / Redactor Șef

Alec Baldwin, declarație de dragoste pentru soția Hilaria, înainte de proces: „Nu aș schimba nimic”

Alec Baldwin, declarație de dragoste pentru soția Hilaria, înainte de proces: „Nu aș schimba nimic”
Luna iulie va fi una grea pentru Alec Baldwin, căci va începe procesul în cadrul căruia este judecat pentru omucidere involuntară, în cazul uciderii directoarei de imagine de la filmul „Rust”, în 2021. Actorul a profitat de momentele de liniște care i-au mai rămas și i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Hilaria. Momentul este unul deosebit pentru cei doi.

Alec Baldwin i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Hilaria, cu ocazia celor 12 ani de căsătorie pe care i-au împlinit. Aniversarea vine cu doar câteva zile înainte de începerea procesului în care Baldwin va fi judecat pentru omucidere involuntară pentru accidentul de pe platoul „Rust” din 2021, în urma căruia directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit. 

Alec Baldwin și Hilaria sunt împreună de 12 ani și au șapte copii. Cu ocazia aniversării, cei doi și-au transmis reciproc declarații de dragoste, în care au reflectat și la momentele pe care le-au împărtășit de-a lungul anilor, fie ele bune sau rele. 

Hilaria Baldwin: „Nu aș schimba nimic din toate acestea” 

„La mulți ani pentru cei 12 ani de căsnicie, Alec… nu numai că am avut suișuri și coborâșuri pe care viața inevitabil le aduce, dar am experimentat și tot felul de situații: de la momente laterale, în zig-zag, la o iubire imensă și, de asemenea, lucruri care sunt atât de dureroase și de evident pe dos. Rezistăm,… ne bazăm pe familie și prieteni pentru a ne găsi confortul și energia. Ne concentrăm pe recunoștință pentru a lumina fiecare zi. Cât de norocoasă sunt să te am pe tine și pe copiii noștri, Alec. Știu că nu sunt foarte prezentă aici, pe această pagină, în ultima vreme, dar voi reveni… Te iubesc, Alec”, a scris Hilaria în dreptul unei poze cu ea și cu Alec Baldwin. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Nici Alec Baldwin nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi transmită soției sale ce simte pentru ea: „Deși m-am îndrăgostit de tine din momentul în care te-am întâlnit, să mă căsătoresc cu tine părea un vis. Bune și rele. Suișuri și coborâșuri. 7 copii. (Plus Ireland, Andre și Holland.) Patru câini. Patru pisici.În ciuda unor momente grele pentru mine, nu aș schimba nimic din toate acestea. La mulți ani de aniversare. Tu ești cadoul meu”, a scris actorul pe Instagram. 

Alec Baldwin a încercat să scape de proces 

Pe actor îl așteaptă o perioadă grea, căci pe 9 iulie va începe procesul în care va fi judecat pentru omucidere involuntară. Avocații lui Baldwin au cerut unui judecător din New Mexico să respingă cazul, după ce arma de foc care a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust” în 2021, ar fi fost deteriorată în timpul testelor medico-legale la un laborator FBI.

Procurorii au declarat că „arma a fost din păcate deteriorată” în timpul testelor FBI, dar că deteriorarea „nu îl privează” pe Baldwin de un proces echitabil. Într-o decizie scrisă vineri, judecătoarea Mary Marlowe Sommer a declarat, printre alte motive de respingere a moțiunii bazate pe acest argument, că Baldwin și echipa sa nu au oferit „nicio dovadă, dincolo de speculații și conjecturi”, că arma nealterată l-ar fi putut exonera de vină, astfel că procesul urmează să înceapă pe 9 iulie. 

Procesul va dura circa 10 zile şi se va desfăşura la un tribunal din Santa Fe, New Mexico, din sud-vestul SUA. Sentința se preconizează a fi o încheiere a acestei drame de pe platourile de filmare, care se derulează din octombrie 2021 şi pentru care actorul în vârstă de 66 de ani riscă până la 18 luni de închisoare, dacă nu va fi achitat sau condamnat cu suspendare.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre