Simona Ionescu / Redactor Șef

Alertă la Survivor 2022. Unul dintre concurenți a ieșit pozitiv la testul Covid înainte de se urca în avion

Alertă la Survivor 2022. Unul dintre concurenți a ieșit pozitiv la testul Covid înainte de se urca în avion
Survivor România a început cu stângul. Coronavirusul nu i-a ocolit pe concurenți. Show-ul va fi cu adevărat o aventură.

Când toată lumea trebuia să se îmbarce în avion cu direcția Republica Dominicană, s-a întâmplat un lucru neprevăzut.

Alertă la Survivor 2022. Unul dintre concurenți a ieșit pozitiv la testul Covid înainte de se urca în avion

Survivor România 2022, unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune, are probleme din cauza coronavirusului. Chiar înainte de a urca în avion, concurenții și echipa de producție au primit vestea neplăcută. Unul dintre Faimoși a fost depistat pozitiv.

Nu a fost precizat numele Faimosului care ar fi avut probleme, însă doar trei persoane au așteptat împreună pe aeroportul Hendi Coandă: Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și Robert Niță. Oricine ar fi fost depistat pozitiv, e foarte posibil să fi transmis și colegilor. Potrivit unor surse de ultimă oră, testul s-ar fi repetat de mai multe ori, într-un final acesta ieșind negativ.

„Nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma”

Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a mărturisit înainte de plecarea în Republica Dominicană că telespectatorii nu au idee ce urmează să vadă pe sticlă, pentru că va fi cu adevărat testul suprem. „Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor.

Aștept, cu nerăbdare pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a declarat acesta.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre