Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul

Alex Bodi, declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul
După o vacanță ca în povești alături de frumoasa Ema Uta, Alex Bodi a hotărât că cei doi nu vor face casă bună împreună și s-au despărțit.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între ei în vacanță, dar Alex Bodi și Ema Uta nu mai fac un cuplu. Știrea a ajuns în toate publicațiile mondene. Afaceristul excentric nu s-a sfiit să facă și declarații despre despărțirea lor.

Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta. E șocant ce a putut să spună afaceristul

Să nu aibă Alex Bodi noroc la femei sau încă nu a găsit-o pe cea care să-i fie pe plac? E greu de răspuns la această întrebare, dar un lucru e sigur: Bodi e acum din nou singur. El a declarat pentru Antena Stars că, după o vacanță frumoasă în Grecia alături de Ema, „s-au întâmplat niște lucruri”, așa că au ales să meargă pe drumuri diferite. Afaceristul a ajuns la mare pentru a se bucura de ziua unui prieten, iar Ema a rămas în Grecia.

„Noi nu ne urmărim pe rețelele de socializare și nu vorbim nici la telefon. Nu mai e cazul, pentru că nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri și am zis că e mai bine așa. Nu cred că mai e cale de împăcare. Eu nu vorbesc aiurea și nu spun lucruri care nu au rost”, a spus Bodi, care părea destul de afectat de situația prin care trece.

„Declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”

Sigur, nu ar fi prima dată când cei doi se despart, ca apoi să se împace, ultima dată când și-au spus adio, adică în primăvara acestui an, Ema fiind cea care a dat vestea. „Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau ale altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a scris make-up artista pe InstaStory. Mai mult, frumoasa a șters toate fotografiile în care apărea și ex-ul Biancăi Drăgușanu și al Dariei Radionova.

Apoi, în urmă cu trei luni îl ducea pe Alex acasă, să-l prezinte părinților.

Nici acum nu a spus altceva despre despărțire, decât că ea s-a produs.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre