Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, despre peripețiile cererii în căsătorie. Povestea inelului de logodnă

Alex Bodi, despre peripețiile cererii în căsătorie. Povestea inelului de logodnă
Invitat în podcast-ul lui Bursucu, Alex Bodi a făcut deliciul internauților când a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Și ce pățanie a avut cu inelul de logodnă.

După câteva despărțiri și împăcări, Alex Bodi și-a dat seama că Ema Uta e singura femeie alături de care vrea să-și petreacă viața și a decis să o ceară în căsătorie. Doar că atunci când urma să facă marele pas, a realizat că a uitat inelul în România.

Alex Bodi a lăsat secretele deoparte și a fost mai transparent ca niciodată în podcast-ul lui Bursucu. Povestea cea mai interesantă este, fără îndoială, cea a inelului de logodnă pe care, spune afaceristul Bodi, l-a uitat în România. Și a fost nevoie de un plan bine pus la punct pentru ca acesta să ajungă la el, în Maldive, unde se afla cu aleasa inimii sale.

„Am uitat inelul acasă!

Alex spune că își dorea de mult să facă acest pas și e pentru prima dată în viață când a acționat așa. A plănuit „puțin” momentul, mai încercase să facă acest lucru, dar „s-au întâmplat niște chestii”. „Ce să-ți spun, că am și uitat inelul acasă. A doua zi mi-am dat seama că nu-l găseam. Am plecat inițial într-un resort și cei de acolo nu erau de acord cu artificiile…

Cum să-i explic eu Emei că trebuie să plecăm o zi, două, într-un alt resort? I-am spus că trebuie să văd un prieten, bine au fost și ceva tensiuni între noi, pentru că ea nu înțelegea cum să părăsim Paradisul ăsta… Atâția bani dați, ea își făcuse atâtea planuri în fiecare zi. Stăteam noaptea pe gânduri, eram obosit și dintr-o dată zice:

„Dar nu poți să dormi? Zic eu, Nu, și mă întreabă de ce. Mă gândesc și eu așa… cred că de la fusul orar”.

„Orice ziceam eu nu era bine, mă scufundam”

„Mă gândeam cum să caut un prieten rapid să-mi aducă inelul de pe o zi pe alta, pentru că a doua zi trebuia să plecăm la celălalt. I-am spus că a venit prietenul meu pentru că avem ceva treabă pentru niște platforme, ea se gândea că mă apuc să muncesc. Ori, ziceam eu, nu era bine, mă scufundam”, a spus Bodi, râzând. Pentru că mai erau un cuplu cu ei, fata cealaltă credea că poate ea va fi cerută în căsătorie.

„Ema e o femeie super din toate punctele de vedere”

Chiar dacă e de părere că nu e bine să lauzi, Alex Bodi nu se poate abține să nu recunoască că „Ema e o femeie super din toate punctele de vedere”. Și, cel mai important pentru afacerist e faptul că Ema îl ascultă întotdeauna, îi dă sfaturi bune și nu e certăreață.

„Am 39 de ani, sunt pe stradă de la 13 ani, am cunoscut milioane de persoane și femei, dar pentru mine contează cel mai mult liniștea pe care mi-o oferă. E chiar frumos. E important să ai cui să-ți spui oful și femeia de lângă tine să te înțeleagă. E independentă, super sensibilă, iubăreață, copilăroasă și aceste lucruri m-au făcut să-mi descopăr o latură. Poți să dormi liniștit cu capul pe pernă.

„Femeia asta de lângă mine îmi vrea binele”

Alex Bodi și Ema Uta

„Am fost despărțiți pentru că am făcut eu niște greșeli de la care încăpățânarea, orgoliul… Ego-ul ăsta prostesc ne-au ținut departe. Dar până la urmă dacă a fost să fim împreună, s-a găsit o cale. În iulie facem trei ani. (…) Nu există certuri, pentru că ea e un alt gen de femeie. Are business-ul ei, n-ai cum să fi lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți. (…)

Eu sunt mai exploziv, dar nu cu ea. Ne sfătuim reciproc și ea de multe ori se miră cum pot să facă față unor situații grele. I-am spus că lumea e o junglă. E foarte realistă, te poți aștepta să-ți dea și un sfat. Și foarte important, vede bine lucrurile din exterior. (…) De multe ori mi-a spus chestii care s-au adeverit. Femeia asta de lângă mine îmi vrea binele”, susține Bodi.

Care e defectul Emei Uta

O altă mare calitate a viitoarei soții a lui Alex Bodi este faptul că nu este materialistă, dar are totuși un defect. „Se supăra că-i făceam cadouri. Mă așteptam ca după o săptămână să-mi ia și ea ceva. Nici când eram certați nu puteam să o surprind cu ceva. Și am realizat că ea e femeia pe care mi-o doresc”, s-a destăinuit Bodi.

Dar pentru că orice om are și defecte, Alex spune că Ema „răstălmăcește câteodată cuvintele, mai ales în scris”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre