Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacția lui Alex Bodi. Ema Uta s-a sărutat cu altul în club, după ce musculosul i-a făcut declarații siropoase

Reacția lui Alex Bodi. Ema Uta s-a sărutat cu altul în club, după ce musculosul i-a făcut declarații siropoase
Alex Bodi e ghinionist în amor, iar sărbătorile probabil nu vor fi tocmai așa cum și-a dorit. Fosta iubită, Ema Uta, i-a dat lovitura definitivă.

După doar o lună de când s-a despărțit de Alex Bodi, Ema Uta s-a dezlănțuit în club. Blonda s-a lăsat strânsă în brațe de un alt bărbat bine făcut, apoi s-au sărutat cu foc.

Odinioară în viața ei nu exista decât Alex Bodi, dar după atâtea despărțiri și împăcări, Ema Uta și fostul Biancăi Drăgușanu au mers fiecare pe drumul său. S-a dus și iubirea și planurile pentru căsătorie și se pare că de data asta nu mai e loc de împăcare. Cel puțin după imaginile care au apărut. Paparazii Cancan au imortalizat-o pe Ema Uta în brațele unui tip forțos, care a sărutat-o cu patimă, iar blonda i-a întors sărutul, fericită.

Ema Uta, săruturi fierbinți cu noul iubit. Sursă foto: cancan

Cine e noul iubit al Emei Uta

Deocamdată nu s-a aflat de când sunt cei doi împreună, dar un lucru e sigur: sunt îndrăgostiți și nu se feresc de nimeni. Ema Uta și noul iubit s-au distrat într-un club de lux, au dansat, s-au bucurat unul de celălalt, iar bărbatul nu a scăpat din ochi o asemenea frumusețe.

Alex Bodi filmează șopârle în Maldive

În timp ce fosta iubită se lasă pradă iubirii, Alex Bodi se bronzează în Maldive și se distrează filmând… șopârle. Din postările pe care musculosul le-a pus pe rețelele de socializare reiese faptul că acesta a plecat la soare alături de cele două fiice, pe care le adoră.

Pentru cine bate inima lui Alex Bodi?

Cu câteva ore în urmă, Bodi a pus și o fotografie care i-a pus pe fanii săi pe gânduri: o cafea cu… o inimă. Să bată oare inima afaceristului pentru o altă femeie sau suferă după frumoasa Ema Uta și îi face declarații siropoase?

Bodi și Ema Uta au șters fotografiile pe care le aveau împreună

Un alt semn că cei doi s-au despărțit definitiv și faptul că pe rețelele de socializare nu mai au poze împreună, acestea fiind șterse de cei doi. Ce s-o fi întâmplat între cei doi iubiți, doar ei pot ști, dar cu siguranță pentru Ema Uta a fost un motiv extrem de serios pentru a se reorienta către un alt bărbat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre