Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi sare pe Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de afaceristul țepar Călin Donca. „Ești cel mai mare Iuda”

Alex Bodi sare pe Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de afaceristul țepar Călin Donca. „Ești cel mai mare Iuda”
Arestat pentru evaziune fiscală, Călin Donca a lăsat în urmă mari probleme. Printre cei care au avut încredere în cuvântul afaceristului și au investit, s-a numărat și Dorian Popa, care încearcă să-și revină din șoc.

Dorian Popa a povestit că a rămas fără cuvinte când a văzut că omul de afaceri a fost arestat. Cântărețul spune că momentul în care s-a speriat a fost când lui Călin Donca i s-a prelungit arestul preventiv de la 24 de ore la 29 de zile.

Ce investiții a făcut Dorian Popa în parcul fotovoltaic promovat de Donca

Într-o intervenție la Antena 3 CNN, Dorian Popa a menționat că a fost sunat de soția lui Donca, care i-a spus că nimic din ce se întâmplă nu e adevărat, iar artistul este din ce în ce mai bulversat. Cunoscutul cântăreț a făcut un grup pe WhatApp cu vreo 40 de investitori, care și-au pierdut liniștea și așa a aflat „că sunt unii oameni care au încasat de la firmele lui Călin”.

Dorian Popa s-a dezis de afaceristul Donca, arestat pentru evaziune fiscală

Dorian Popa susține că l-a cunoscut pe Călin Donca după ce și-a pus panourile la propria locuință și i s-a părut „om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un gușter nici măcar nu știu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic.

Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informație”. Artistul susține că a investit 24.000 de euro pentru o bucățică de parc fotovoltaic, însă știe că sunt persoane care au pus la bătaie bani foarte mulți. Cât privește afacerile cu criptomonede ale lui Donca, Dorian spune că nu crede în „acest fenomen” și se ferește de astfel de investiții.

Alex Bodi îl judecă pe Dorian Popa

Din punctul de vedere al lui Alex Bodi, Dorian Popa a procedat incorect, pentru că în momentul în care Donca a fost arestat, artistul s-a dezis total de omul de afaceri.

@officialbodialex

#foryou #video #fyp #life #facts #alexbodi

♬ sunet original – Alex Bodi

„Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracții, încasezi bani… stai cu el la masă, mergi în casă, îi cunoști familia. Iar când omul respectiv are probleme, ești primul care te dezici de el. Și asta gratis, doar pentru că-ți țâțâie chiuloasa.

Ce fel de caracter poți să ai tu, ca om? Ca bărbat? Și pe deasupra, mai vorbești și de Dumnezeu, de credință, de suflet curat, când tu ești cel mai mare Iuda? Morala: aveți grijă pe cine țineți lângă voi. Cui dați să mănânce… pentru că omul ăsta e primul care se va răzvrăti împotriva ta. Gratis.”, a spus Alex Bodi pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre