Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi nu stă degeaba, și-a dat în judecată fosta soție. E incredibil motivul

Alex Bodi nu stă degeaba, și-a dat în judecată fosta soție. E incredibil motivul
El tot așteaptă ca instanța să decidă unde va continua arestul, se bucură de luxul vilei sale și are noi idei. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a deschis el însuși un proces.

Alex Bodi nu stă degeaba, și-a dat în judecată fosta soție. Iar ca să fie mai complicat, s-a adresat instanței din orașul său natal, Mediaș, Hunedoara. Asta în contextul în care el locuiește în Tunari, Ilfov, iar fosta soție își are rezidența în București.

Disputa dintre Alex Bodi și fosta soție pare departe de a se încheia, scrie Cancan, care a aflat detaliile procesului. Iată despre ce este vorba.

Alex Bodi nu stă degeaba, și-a dat în judecată fosta soție

Alex Bodi duce o altă luptă în instanță, cu fosta parteneră de viață, Iulia Sălăgean, pentru a stabili la el acasă domiciliul fiicei lor, Selena. După ce a fost vizitat în repetate rânduri de copilă, după ce a ieșit din arest, acum Bodi se pare că își dorește să o aibă pe fiica sa alături tot timpul. Cu atât mai mult cu cât fetița pare că se înțelege extraordinar de bine și cu actuala logodnică a tatălui, Daria Radionova.

„Nu exista sentiment mai frumos decât acela când îți strângi îngerașul în brate și el îți spune ca i a fost dor de tine!!”, a scris Alex Bodi pe Instagram.

Fosta soție bruscată de Bodi?

Săptămânile trecute, în media au apărut informații cum că Iulia, fosta soție a lui Bodi ar fi fost agresată de acesta când s-a dus să o ia acasă pe fetița lor aflată în vizită în vila tatălui. Acesta ar fi vrut să mai petreacă timp cu micuța. Avocatul lui Bodi a lămurit la o televiziune, cum stau lucrurile.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate, nu a existat niciun incident de nicio natură”, a transmis avocatul lui Alex Bodi.

Acesta din urmă a anunțat poliția. Oamenii legii  au constatat că cele relatate sunt reale, urmărind înregistrările de pe camerele de supraveghere ale vilei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre