Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi săltat și dus în arest! Breaking news. Afaceristul spune de ce va sta 30 de zile după gratii

Alex Bodi săltat și dus în arest! Breaking news. Afaceristul spune de ce va sta 30 de zile după gratii
Afaceristul Alex Bodi abia își revenise după weekendul în care a fost naș și în care „s-a drăgălit” cu femeia la care visează de ceva timp, Ema Uta. Luni, fostul soț al Biancări Drăgușanu s-a trezit cu mandat de arestare. Va sta 30 de zile după gratii.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, un personaj implicat în mai multe dosare de trafic de de carne vie, dar și fraudă și afaceri cu aur și criptomonede, a fost așteptat acasă de trupele de intervenție și dus în arest.

Bodi a negat orice implicare în gruparea mafiotă care se ocupa cu trafic de stupefiante, proxenetism, ecaziune fiscală și lista poate continua. El a susținut în cadrul unui interviu acordat postului Kanal D că nu și-a scos niciodată fosta soție la produs, pe Iulia Sălăgean, deși la dosarul său se află o declarație a acesteia care spune contrariul. Ulterior, în aparițiile în media, și Iulia și-a schimbat versiunea.

Alex Bodi este, de asemenea, un tip violent în relațiile sale amoroase. Nu o spunem noi, ci stau dovadă imaginil surprinse de paparazzi cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie.

Acela nu a fost un episod unic, diva făcând publice și poze de la alte astfel de evenimente.

Musculosul s-a scuzat în cadrul interviului menționat anterior, spunând că a bătut-o deoarece Bianca l-a înjurat de bunica moartă.

DIICOT l-a mai băgat o dată în arest pe Bodi

Afaceristul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane și arestat pentru 30 de zile în noiembrie anul trecut. După ce a fost eliberat, acesta a continuat să stea în arest la domiciliu și apoi sub control judiciar.

De aici i s-a tras. Nu a respectat temenii procedurali și nu s-a prezentat la proces. Într-o înregistrare pe care a pus-o acum pe Instagram, Alex Bodi spune ce s-a întâmplat și de ce judecătorul de la Dolj a luat măsura arestării împotriva lui pentru 30 de zile. S-a filmt conducând mașina, în drum spre casă, unde-l așteptau „mascații”.

„E adevărat ce se întâmplă, mă îndrept către autorități care mă așteaptă acasă. Nu sunt arestat dintr-un anumit motiv, că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi sau martori noi.

Nu s-a întâmplat nimic. Din partea mea nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pt care s-a dispus arestarea mea e că nu m-am prezentat la un anumit termen, din motive medicale, justificate. Cu adeverințe medicale, cu starea mea de sănătate, hârtii că trebuia să stau repaus. Se pare că lucrurile nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum vreun avertisment sau arest la domiciliu.”, a spus Alex Bodi.

Rețeaua, condusă de nașul lui Bodi

Revenind la dosarul în care e cercetat. În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost pârât la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg în 2015. Victimele erau recrutate și transportate în străinătate, în țări precum Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția și, dacă refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme. Bodi primea constant sume de bani în cont de la aceste fete, păcălite să plece din țară prin metoda Loverboy.

Fosta soție, Iulia Sălăgean, care i-a dăruit lui Bodi și o fiică, a declarat în fața anchetatorilor că a fost scoasă la produs de către partenerul ei de viață.

Șeful grupării era „naşul” Adrian Constantin Tâmplaru, fost locotenent al lui Adrian Clămparu, zis „Cap de porc”

„Membrii grupării le câştigau încrederea, şi sub pretextul unui viitor comun şi oferirii unui mod de viaţă lipsit de griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite ţări, unde, prin acte de violenţă şi ameninţări, le determinau să practice prostituţia în folosul lor”, notează procurorii în referatul cu propunere de arestare preventivă.
Deocamdată, împotriva lui Bodi nu s-au probat astfel de acuzații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre