Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Delea are liber de la mămăița să o ia pe Elena Chiriac. Ceva încă îi împiedică

Alex Delea are liber de la mămăița să o ia pe Elena Chiriac. Ceva încă îi împiedică
Alex Delea nu se poate plânge că nu i-a mers din plin anul acesta. A câștigat concursul Survivor, iar acum urmează să debuteze în filmul „Haita de acțiune” al lui BRomania. Ce îi mai lipsește tânărului.

Plin de vervă și cu zâmbetul la purtător, Alex Delea a vorbit într-un interviu pentru Cancan despre viața sa din aceste momente, precizând că cele mai importante femei din viața sunt mămăița și Elena Chiriac.

Bunica lui Alex, o femeie pe cinste, fără de care tânărul recunoaște că nu a stat nici o secundă până acum are o mare dorință. Să-și vadă nepotul la casa lui, alături de o fată cuminte, care să-l iubească așa cum merită.  “De când sunt mic nu am stat niciodată despărțit de ea.

Eu am o relație foarte specială cu ea, e copilul meu! Familia mea e în Spania, mama mea a plecat în vacanță, e și mătușa mea acolo, numai că mămăița poate să stea numai cu mine. Și am luat-o aici, am convins-o și pe mama să vină în România să facem sărbătorile aici”, a mărturisit Alex.

“Stai, mă, mamaie, că e o prietenă”

Alex a recunoscut că orice fată pe care o aduce acasă, mămăița îl întreabă dacă o iubește. Pe de altă parte, a recunoscut că de Elena Chiriac îi place la nebunie.

“Eu cu oricine mă duc la mămăița, gata, mă întreabă «Mamaie, o iubești?». Zic «Stai, mă, mamaie, că e o prietenă!», dar da, e ceva fantastic. Cine știe, mă grăbesc, vreau, îmi doresc! (…) Îi place! (n.n. de Elena). Suntem bine, deocamdată ea e în Anglia, nu aici. Ne simțim bine, e frumos!”, a mai spus actorul.

Cei doi vor juca împreună și în filmul lui BRomania

Și mai interesant este faptul că Elena și Alex vor juca împreună și în filmul lui BRomania și își amintește de un episod tragico-comic. “O fază foarte comică, Elena a avut o coregrafie, o bătaie, o nebunie, s-a lovit la pumn și avea pumnul bandajat.

Eu nu eram înăuntru, eram undeva pe afară și când am intrat era cu mâna bandajată adevărat. Eu n-am știut și am apucat-o de mână. A dat cu pumnul într-o mobilă și s-a tăiat. (…) «Bă, tu ești prost?» și am zis «De ce, mă? Tu chiar te-ai lovit?!». Nu mi-am dat seama, i-am dat și o palmă zdravănă, că avea și fața aia tristă, zic «Mamă, ce bine joacă!». Dar practic a intrat bine cu pumnul într-o mobilă”, a mai spus tânărul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre