Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Dinu, geloasă pe Andra. Ce s-a întâmplat la Românii au Talent

Alexandra Dinu, geloasă pe Andra. Ce s-a întâmplat la Românii au Talent
Alexandra Dinu este unul dintre jurații „Românii au Talent”. Concursul de talente are în spate o întreagă echipă care muncește din greu pentru materialele de calitate pe care urmează să le difuzeze la televizor.

Alexandra Dinu, geloasă pe Andra. Actrița ocupă acum locul coregrafului Mihai Petre, care a părăsit showul „Românii au Talent” după mulți ani în care a notat numerele aristice ale concurenților.

Alexandra Dinu jurata de la Românii au Talent

În ultima ediție difuzată a emisiunii, Alexandra Dinu a avut un moment de gelozie. Unul dintre concurenții prezenți pe scena „Românii au Talent” le-a impresionat profund pe fetele de la masa jurului. 

Se pare că nu doar vocea concurentului le-a lăsat pe Alexandra Dinu și Andra cu gura căscată, ci și felul în care acesta arăta. Sandro David Machado de Jesus este un contabil din Timișoara și fost cântăreț de operă, așa că vocea lui a făcut senzație la show-ul de talente.

Alexandra Dinu a avut un moment de gelozie

Cele două vedete nu și-au putut lua ochii de la el. Fosta soție a lui Adrian Mutu a glumit și a spus că acesta a cântat mai mult pentru Andra decât pentru ea, simțindu-se exclusă.

„Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă!”, i-a spus Alexandra Dinu colegei ei. 

„M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţă şi este minunată pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult”, a spus Sandro după replica juratei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre