Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan a ajuns în țară. Spune cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor

Alexandra Stan a ajuns în țară. Spune cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor
Cântăreața, care a fost eliminată din competiția Survivor România 2021 ce se desfășoară în Republica Dominicană a revenit de curând în țară. Alexandra a promis și alte dezvăluiri inedite despre co-echipierii săi din echipa Faimoșilor.

După două luni petrecute în Republica Dominicană, Alexandra Stan a ajuns în țară și spune cine ar putea fi câștigătorul de la Survivor. Artista dezvăluie secrete din interiorul competiției Survivor România 2021, după ce între co-echipierii Faimoșilor au apărut tot felul de intrigi.

Unul din personajele pe care cântăreața l-a adus în discuții e Zannidache, cel despre care s-a spus că ar fi avut sentimente mai intense. Controversatul concurent ar putea fi unul dintre cei care să câștige trofeul Survivor România din acest an, susține vedeta. Alexandra Stan explică și de ce tânărul are ghinion.

„Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate și el greșește, că eu i-am zis că la multe faze greșește. Dar din punct de vedere sportiv, e bun. Și Culiță e bun și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport.

Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Războinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectiva sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică”, a declarat Alexandra Stan, după ce a ajuns în țară, potrivit kanald.ro.

Alexandra Stan a ajuns în țară

Alexandra Stan a povestit că lunile petrecute în Republica Dominicană i-au fost de un real folos. Ea a reușit să își învingă o serie de temeri care i-au dat mari bătăi de cap în viață. În trecut ei îi era frică de întuneric, dar acum artista a depășit această fobie. Ea a reușit să petreacă fără teamă timpul în junglă. Ba mai mult, a avut curaj chiar să se plimbe noaptea pe plajă, atunci când avea insomnii.

alexandra stan a ajuns în țară

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”, a mai spus Alexandra Stan la finalul perioadei în care a concurat la Survivor România 2021.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți despre Prințesa Latifa din Dubai. Cine a cerut intervenția ONU pentru salvarea tinerei ţinută prizonieră

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre