Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandrov, gest emoționant în ziua procesului Elenei Udrea. Speră ca mesajul lui să ajungă la ea prin gardieni sau avocat

Alexandrov, gest emoționant în ziua procesului Elenei Udrea. Speră ca mesajul lui să ajungă la ea prin gardieni sau avocat
Partenerul Elenei Udrea a postat, luni dimineață, două imagini cu fiica lor, micuța Eva Maria. E ruptă din soare micuța, blondă cu ochi albaștri.

Acum câteva zile, mămica ei a postat o fotografie pe contul ei de socializare, arătând tuturor cât de frumoasă e fiica ei, dar și cât de arătos e tatăl micuței, iubitul ei.

Între timp, Elena Udrea a ajuns fugară și, mai mul decât atât, în detenție în Bulgaria. În ziua în care aceasta are termen în alt proces, partenerul său a pus pe Instagram imagini cu fetița lor sperând ca mesajul lui să ajungă și la Elena, poate prin gardieni sau avocat.

Elena Udrea, condamnată cu executare în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost condamnată, joi, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, la Înalta Curte de Casație și Justiție, sentința fiind definitivă. După pronunțarea deciziei, Elena Udrea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei, aproape de granița cu Grecia, unde a fost reținută. Poliţia bulgară a fost informată că Udrea a comis infracţiuni în timpul mandatului său de ministru, între 2009 şi 2012, obţinând mită de peste 12 milioane de lei şi 1,1 milioane de euro de la mai multe companii.

Fostul ministru a fost închis, iar instanța din Bulgaria a decis că Elena Udrea poate fi extrădată în România. Totuși, fostul ministru rămâne în arest în țara vecină până în 14 aprilie, când va avea loc apelul. Totodată, în luna mai a fost stabilit termenul pentru recurs, iar avocatul spune că Elena Udrea ar putea scăpa atunci de închisoare.

Postare emoțională pentru Elena Udrea, și o premoniție

„O raza de soare ♥️”, a scris Adrian Alexandrov alături de fotografia pe care  le-a făcut-o, zilele trecute, Elenei și fiicei lor. S-a întâmplat cu două zile înainte ca Udrea să primească sentința. Tăticul a mai adăugat în postarea de azi o imagine a fetiței, cu o jucărie de pluș, galbenă, în mână.

În urmă cu o lună, Adrian Alexandrov a avut o postare ca o premoniție. „Cum nu știm ce ne aduce ziua de mâine, ne rămâne doar să ne bucurăm de familie, de părinți, de prieteni, de muzică, de natură, de libertate, de pace… cât încă le mai avem!”, a scris partenerul Elenei Udrea, pe Instagram.

Alexandrov, chemat și el în judecată

După ce iubita sa, Elena Udrea, a fost arestată preventiv în Bulgaria, Adrian Alexandrov are și el probleme. Mai exact, a fost și el chemat în judecată.

Adrian Alexandrov va trebui să se prezinte la Judecătoria Buftea într-un dosar în care are calitatea de pârât, fiind reclamat de o companie de gaze, transmite Antena 3.

Se strânge lanțul în jurul fostului ministru. Procesul Hidroelectrica e aproape la final

Fostul ministru Elena Udrea, arestat provizoriu în Bulgaria, în vederea extrădării către România, are, azi, termen, în dosarul de mare corupție Hidroelectrica, în care urma să dea declarații în fața instanței.

Chiar în ziua în care ÎCCJ urma să pronunțe decizia definitivă în dosarul Gala Bute, Elena Udrea anunțase la CAB, în acest dosar, că dorește să dea o declarație de inculpat. În plus, amintim că la finalul lunii martie judecătorul care are în analiză dosarul Hidroelectrica a verificat din oficiu starea sechestrelor puse de procurorii DNA în dosar și a stabilit că există în continuare motivele și temeiurile pentru care acestea au fost luate. Astfel, sechestrele puse pe bunurile fostului ministru în acest caz au fost menținute.

În dosarul Hidroelectrica, fostul demnitar este judecat pentru modul în care aproape patru milioane de dolari ar fi ajuns la PDL în perioada în care liderii formațiunii atacau contractele dintre stat și compania Energy Holding a afaceristului Bogdan Buzăianu. În acest dosar judecătorul de caz a stabilit audierea Elenei Udrea după care urmau pledoariile finale înainte de rămânerea în pronunțare.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre