Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Ciucu despre Alina Sorescu: „Capricioasă, panicoasă, cicălitoare și…”

Alexandru Ciucu despre Alina Sorescu: „Capricioasă, panicoasă, cicălitoare și…”
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai sunt un cuplu de un an, dar nimeni nu a știut ce a stat la baza despărțirii lor.

Ușor, ușor, a început să se afle ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. N-a mai fost loc de împăcare.

Capriciile Alinei Sorescu i-au creat mari probleme. S-a aflat un mare secret al artistei

Alina și Alexandru au ales să meargă pe drumuri diferite după 12 ani de căsnicie, perioadă în care părea că sunt mai fericiți ca niciodată. La începutul acestui an, cântăreața și-a luat cele două fiice și a plecat de acasă, apoi i-a intentat divorț soțului. Potrivit informațiilor mass-mediei, în toamna trecută designerul a fost surprins în compania unei femei care, se spune, că ar fi contribuit la destrămarea căsniciei artistei.

Cum o vedea soțul

Atunci când s-au căsătorit și dragostea era mare, Ciucu nu rata nici o ocazie să aibă doar cuvinte frumoase despre soția lui, afirmând că are toate calitățile din lume, însă e capricioasă. Să fi fost atât de fițoasă Alina încât a devenit deranjant chiar și pentru partenerul de viață? Mai mult, dată fiind diferența de vârstă dintre ei, lui Alexandru i-a fost de la bun început teamă, însă nu au existat niciodată semnale că Alina s-ar uita după altcineva.

„Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată”

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

„Capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume”

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, au fost cuvintele lui Alexandru Ciucu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre