Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram a ajuns la bisturiu, iar iubitul Mario Fresh, la o masă în bistro

Alexia Eram a ajuns la bisturiu, iar iubitul Mario Fresh, la o masă în bistro
Momente de panică maximă pentru Andreea Esca. După ce ea, soțul și fiul au avut COVID-19, în vară, acum fiica ei a fost dusă de urgență la spital.

Alexia Eram a fost dusă de familie la spital, vineri dimineața, după ce noaptea trecută a ajuns la Urgențe. Fiica Andreei Esca s-a confruntat cu puternice dureri de stomac, după cum a mărturisit. Ea va fi operată în cursul acestei zile.

Potrivit fiicei celebrei prezentatoare de la Pro TV, în urma investigațiilor de noaptea trecută, a aflat că suferă de apendicită. „Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, a mărturisit Alexia pe InstaStory.

Tânăra a mai mărturisit că operația de apendicită la care va fi supusă este prima intervenție chirurgicală din viața ei. E puțin speriată, deoarece va fi anesteziată complet.

Ce face Mario Fresh în timp ce iubita lui e la spital

Alexia speră ca totul să iasă bine, iar cei dragi sunt alături de ea în aceste momente. Mai puțin Mario Fresh care, în timp ce iubita i-a fost internată și așteaptă operația, a ieșit să ia masa cu managerul său și cu încă o domnișoară, Bianca.

De pe patul de spital, Alexia Eram spune că va fi operată în cursul serii de vineri. Deja i s-a montat branula, iar acum așteaptă momentul, cu mari emoții.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Daria Radionova e foc și pară. Mesaj teribil pentru fostele neveste ale lui Bodi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre