Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor! Cum s-a pozat fiica Andreei Esca

Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor! Cum s-a pozat fiica Andreei Esca
Fiica Andreei Esca s-a pozat în ipostaze sexi în minivacanța de Paște. Acum, Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor de pe Instagram.

Fiica Andreei Esca a reușit să își facă o carieră în mediul online, aceasta fiind urmărită de mii de utilizatori pe rețelele de socializare. Alexia Eram își ține la curent fanii cu orice este nou în viața sa, iar vacanța de Paște nu face excepție. Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor! Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale, iar acest lucru se vede în imaginile postate pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, aceasta a moștenit și inteligența părinților, dar și buna creștere, căci toți cei care o cunosc au cuvinte de laudă la adresa ei. 

În ceea ce privește aspectul, aparițiile Alexiei sunt mereu apreciate de fani. Ce-i drept, fiica Andreei Esca are grijă de silueta ei și face mult sport. Tânăra a dezvăluit recent că, în afară de mult sport, apelează la o soluție medicală pentru a rezolva problema retenției de apă. „Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiți aici, să-mi subțiez apa din corp, să-mi subțiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveți probleme cu reținerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune.Vă puteți face și la burtă”, spunea Alexia la începutul anului. 

Alexia Eram le face „în sîc” siliconatelor! S-a pozat în ipostaze sexi 

Zilele trecute, Alexia a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în parc, alături de iubitul ei Mario, cu care are o relație de câțiva ani. Dacă tot era în natură, Alexia a făcut și o sesiune fotografică, însă câțiva fani au observat un detaliu. Fiica Andreei Esca era îmbrăcată într-o pereche de blugi cu talie înaltă, iar în partea de sus avea un top alb, transparent, care îi lăsa umerii dezveliți. 

La o simplă privire internauții au putut observa cu ochiul liber sânii Alexiei, care ar face geloasă orice siliconată de pe plaiul autohton. Fiica Andreei Esca însă nu a beneficiat de vreun implant mamar, ci pur si simplu așa a lăsat-o natura. Mario Fresh este cel care i-a făcut iubitei sale pozele, fapt dezvăluit chiar de către Alexia, care l-a pozat pentru a arăta internauților „entuziasmul” lui după ce a trebuit să o surprindă în nenumărate cadre. Și cu siguranță au fost multe, căci fața lui Mario spune tot, iar Alexia s-a distrat teribil de situație. 

Foto: Instagram

Ilie Năstase a avut o surpriză de Paște. Lângă Ioana a mai fost cineva la masă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre