Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram nu are bariere. Fata lui Esca ne spune cu cine împarte patul și ne arată noua ei casă roz

Alexia Eram nu are bariere. Fata lui Esca ne spune cu cine împarte patul și ne arată noua ei casă roz
De câteva luni, fiica Andreei Esca, Alexia Eram, s-a mutat în noua casă. Cum se descurcă bruneta.

A pus bani deoparte, a fost ajutată și de părinți și a reușit să-și achiziționeze casa pe care a visat-o. Alexia Eram nu are bariere, e sinceră și fericită.

Așa arată casa Alexiei Eram. Imagini neștiute până acum

Și-a văzut visul împlinit și are o casă ca în povești, dar Alexia Eram încă nu s-a obișnuit încă să stea singură în casă nouă. „Pentru că e foarte dubioasă senzația de a sta singur”, mărturisește fiica Andreei Esca. Dar pentru a fi cât mai aproape de familie, zona aleasă a fost tot centrul Bucureștiului.

Au fost puse în practică ideile ei și ale lui Alexandre Eram

Superba casă a Alexei are trei camere și a fost decorată într-un stil retro-modern, din care bineînțeles nu lipsește rozul, culoarea ei preferată. Chiar și frigiderul e roz, iar pentru ca acesta să intre în casa ei a fost obligată să aștepte o lună.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, tânăra a colaborat cu Alex Ofrim, un cunoscut designer de interior, care i-a oferit sprijin în proiectarea casei. Punând în practică însă și ideile ei, dar și ale tatălui, Alexandre Eram. Așa a ieșit o locuință descrisă ca Alexia ca fiind „girlish, modern, retro”.

Dressing-ul, paradisul Alexiei

Unul dintre locurile pe care Alexia le adoră este dressingul, care a fost obținut prin transformarea celui de-al doilea dormitor. În celălalt dormitor, fiica Andreei Esca și-a dorit ca deasupra uriașului pat în care se odihnesc cuminți jucăriile sale de pluș să fie așezat un neon. La loc de cinste se află însă porcușorul roz Pablo, fără de care nu poate dormi. Alexia spune că locuiește singură în noua ei casă, fără Mario de care e îndrăgostită și cu care are o relație ok.

Alexia a făcut și un mic compromis atunci când a ales casa: un living mai mic, dar o terasă uriașă, de care este îndrăgostită. Primii care au călcat pragul noii sale locuințe au fost evident părinții și fratele ei, care au venit să-i facă un „welcoming party”.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre