Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta
Andreea Esca și Alexia Eram sunt în culmea fericirii. Tânăra a terminat și studiile și a devenit și șoferiță cu acte în regulă.

Alexiei Eram i se citește bucuria pe față. Pentru că s-a terminat cu școala și cu stresul permisului de conducere, vara asta va fi doar a ei.

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta

Alexia Eram a răsuflat ușurată. A avut loc și festivitatea de absolvire a facultății, unde părinții i-au fost alături și, recent, a devenit și șoferiță. „Am absolvit acum doi ani, doar că a fost pandemie și nu am putut face fizic ceremonia și acum am fost în Londra. A fost foarte frumos. Acum am luat și permisul și facultatea, gata. Au venit toți acolo să mă susțină”, a dezvăluit Alexia Eram.

„Am așteptat-o cu un buchet de flori și petale de trandafiri prin cameră”

E drept că iubitul Mario Fresh nu a putut fi alături de ea, pentru că a muncit, însă tânărul s-a revanșat pe măsură. El i-a făcut o surpriză nesperată, iar Alexia a rămas fără cuvinte.

„Am așteptat-o cu un buchet de flori și petale de trandafiri prin cameră, cum se face pentru o fată care a fost descurcăreața și a terminat facultatea”, a spus Mario Fresh.

Mario a dat-o de gol: de câte ori a făcut școala de șoferi

Fiica Andreei Esca și-a dorit enorm să obțină permisul de conducere și a spus în emisiunea lui Măruță cât poate să fie de fericită că a obținut 23 de puncte la proba teoretică. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat”, a declarat Alexia Eram.

Puțină lume știe însă că Alexia a făcut școala de șoferi de trei ori, chiar dacă a trecut din prima ambele examene. A existat și un motiv extrem de bine întemeiat: nu a avut timp și a preferat să capete experiență.  „Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre