Simona Ionescu / Redactor Șef

Alin Oprea continuă războiul cu fosta soție, deși s-a dovedit că, de fapt, el a greșit. Artistul nu se lasă

Alin Oprea continuă războiul cu fosta soție, deși s-a dovedit că, de fapt, el a greșit. Artistul nu se lasă
Fosta soție a lui Alin Oprea a anunțat deja că l-a învins pe acesta în procesul lor ce a urmat celui de divorț. Femeia spune că a trăit un real coșmar în ultimii ani. Dar nici bărbatul nu se lasă. E decis să facă lucrurile să continue.

Pe rețelele de socializare, Larisa Uță a anunțat, zilele trecute, câștigarea procesului deschis împotriva fostului ei soț. „După trei ani de Hărțuire din partea fostului meu soț și a ziarelor din Romania a venit în sfârșit primăvara și în viața noastră. Am câștigat Procesul de calomnie și defăimare intentat de mine împotriva fostului meu soț.

Ceea ce am trăit în ultimii trei ani este un coșmar din care îmi doresc să mă trezesc în sfârșit. Am fost atacată în toate felurile posibile, mi-au fost atacați copiii, mi-a fost atacată mama, frății, prietenii, am fost anchetată de DIICOT, plângeri penale la poliție, TOATE ACESTEA FIIND SOLUȚIONATE CA NEFONDATE”, a scria aceasta.

Alin Oprea și fosta soție

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat cu mare scandal în urmă cu doi ani. Ulterior, fosta soție a artistului l-a dat în judecată pentru defăimare și calomnie. Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, este de părere că Larisa Uță încearcă să-și spele imaginea publică. El mai spune că femeia implică copiii într-un scandal care nu le face bine. Mai mult, bărbatul a subliniat că decizia judecătorească nu este definitivă.

Alin Oprea e decis să facă apel

„S-a grăbit să anunțe o victorie falsă! Fosta soție se grăbește să anunțe o victorie când de fapt a obținut doar un câștig vremelnic. Se bate cu pumnii în piept că a câștigat „războiul’ când de fapt a câștigat doar o „bătălie”, dar chiar și aceea supusă riscului ca rezultatul să se inverseze peste noapte.

Alin Oprea, bucuros că a câștigat o dată

Hotărârea judecătorească în cauză, a fost pronunțată în primă instanță și poate fi atacată cu apel, ceea ce se va și întâmpla, având în vedere că nu suntem de acord cu soluția dată. Avocații mei așteaptă să primim o comunicare oficială cu soluția și motivarea, nu un „print screen” fără valoare juridică, moment din care avem un termen de 30 de zile pentru a folosi o cale de atac și anume apelul’, a spus Alin Oprea pentru spynews.ro.

„Talismanul” aruncă vorbe grele

„Delirul fostei care se declară câștigătoare fără a exista o hotărâre judecătorească rămasă definitivă și irevocabilă, este doar o propagandă precipitată în încercarea de a-și spăla imaginea, fiind conștientă că riscurile de a pierde la apel sunt mari.

Alin Oprea împarte tortul de la 50 de ani cu noua iubită

De asemenea, procesul nu are ca obiect stabilirea veridicității celor declarate de mine despre fosta, așa cum insinuează ea pentru a încerca să pară o „sfântă”, ci de a stabili dacă cele declarate ar putea reprezenta o forma de denigrare (nu calomnie cum confundă ea termenii). Îmi mențin așadar, cu dovezi și martori, toate acuzațiile aduse de mine împotriva ei, și care au reprezentat, în realitate, motivul pentru care instanța a declarat divorțul în favoarea mea. Tot ceea ce face, nu este decât o altă stratagemă în încercarea de a mă escroca de cât mai mulți bani”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre