Simona Ionescu / Redactor Șef

Alin Oprea și-a iertat fosta nevastă. Ce semn divin a primit artistul

Alin Oprea și-a iertat fosta nevastă. Ce semn divin a primit artistul
După patru ani în care acuzațiile au curs de ambele părți, Alin Oprea spune că are sufletul curat. Și-a iertat fosta nevastă pentru tot ce a făcut.

Au aruncat cu noroi unul în celălalt și și-au spus vorbe grele. Dar Alin Oprea e mai liniștit ca niciodată alături de fosta parteneră de viață și spune că și-a iertat fosta nevastă pentru tot ce s-a întâmplat între ei.

Divorțul de fosta nevastă i-a dat viața peste cap lui Tavi Colen și l-a făcut să plece dintr-o căsătorie de peste 20 de ani doar cu hainele pe care le purta. Și punctează faptul că nu i s-a luat nimic din munca lui de o viață, ci el a lăsat averea copiilor.

„Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat”

„Copiii erau majori când am divorțat și ar fi fost normal să fie echidistanți. Nu s-a putut, e foarte important că și-au apărat mama. Ea, la rândul său, își apără puii. Eu mă bucur că măcar ei au rămas uniți, pentru că un divorț ca ăsta putea să ne dezbine pe toți în toate direcțiile.

Și atunci cea mai puțin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână cu toate bunurile. Dar cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat.

Faptul că i-au luat a fost doar o mârlănie. Putea să urmeze un proces de partaj și să-mi iau partea. Care era foarte mare, pentru că n-a avut salariu, n-a muncit și ar fi fost 25% la ea și 75% la mine. Dar, de ce să fac asta? Eu mi-am dorit copiii fericiți, atât”, a mărturisit Alin.

„Pot să vorbească cu mine sau nu, pot face orice împotriva mea și dacă viața va cere, voi fi acolo”

Alin Oprea spune cum a decis să renunțe la partaj

Artistul spune că atunci când s-a produs divorțul „n-am mai avut nici un sens în viață, pentru că sensul meu erau copiii”. „Crescând fără tată, tot ce au făcut a fost pentru ei. Aș fi vrut să fac și mai mult decât am putut, dar cum?

M-am sacrificat mult și dacă ar fi fost nevoie, mi-aș și dat și viața pentru ei. Și acum aș face la fel, nu doar atunci. Iubirea mea pentru ei e totală și egală, indiferent ce fac. Pot să vorbească cu mine sau nu, pot face orice împotriva mea și dacă viața va cere, voi fi acolo.

Dar copiii aceștia nu pot fi fericiți, dacă mama lor e nefericită. Am rămas atunci în pantaloni scurți și cu un tricou pe mine. Nici măcar chitara aia cu care apăream eu nu mi-a rămas.

Mi-am cumpărat alta. (…) Eu am terminat divorțul fără partaj, din motive personale. (…) Dacă aș fi deschis partaj, aș fi lovit în mama lor și cumva și în ei. Trăind acolo toți trei, beneficiază la comun”, a spus artistul.

„O vorbă îmi răsuna în cap: Fii bun”

Cu doi în urmă, urma ca după Paște să fie deschis dosarul pentru partaj. Dar în noaptea de Înviere, aflat la Londra, alături de Medana, Alin spune că a primit un mesaj în care i se spunea „Fii bun”.

Și atunci a luat decizia să renunțe la partaj. „Mă gândeam acasă ce să fac eu cu procesul ăsta și îmi răsunau în cap cuvintele: Fii bun. Și am vorbit cu Medana și ea m-a susținut. Chiar mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita: Vrei să-ți recuperezi bunurile sau vrei să fii fericit?”, s-a destăinuit liderul formației Talisman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri