Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose are apucături de nevastă. Ce îi face lui Anghel Damian

Theo Rose are apucături de nevastă. Ce îi face lui Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce erau în alte relații, apoi au ajuns inclusiv să lucreze împreună. Au deja un fiu, iar nunta lor este așteptată de toți fanii.

Toată lumea o știe pe Theo Rose că e directă și spune tot ce-i trece prin minte. Mai nou, are apucături de nevastă cu vechime și le arată fanilor ce-i face și lui Anghel Damian. În primul rând, îi poartă hainele. Asta pentru că a vrut să-l îmbrace și pe el modern, prin urmare i-a cumpărat haine fără să se consulte înainte cu partenerul său, iar acesta, conservator din fire, nu le poartă.

Theo Rose are apăsări de nevastă

Vedeta a povestit că i-a cumpărat lui Anghel Damian mai multe bluze cu mâneci clopot, pe care acesta pur și simplu refuză să le îmbrace. Prin urmare, a decis să le poarte ea. Este și încântată că sunt oversize și îi vin bine.

Theo Rose însă nu a ratat ocazia să-l arate tuturor pe Anghel Damian, după ce acesta a participat la un eveniment. Dacă e să-i dăm crezare, regizorul care a produs cel mai urmărit serial din istoria televiziunii românești actuale, Clanul, s-a dus cu hainele lui obișnuite la un magazin, de unde a ieșit „țiplă”, tras la costum, pentru a se încadra în ținuta obligatorie pentru un eveniment. Așa echipat la patru ace, și-a așteptat jumătatea acasă, iar Theo Rose a fost de-a dreptul impresionată. Ea a și filmat întâlnirea.

Cadou olimpic neașteptat

Frumoasa cântăreață și actriță a avut parte de o surpriză majoră în weekend, după ce a participat la Unforgettable Festival. A cântat și a avut ocazia să se întâlnească în afara scenei cu vedeta ei preferată, Jessie J. După concertul său, a primit un cadou neașteptat.

„Unul dintre cele mai deosebite cadouri pe care le-am primit”, a menționat Theo Rose într-un clip. Magdalena Rusu, campioana noastră olimpică de la Paris, i-a făcut cadou pinul de participant la competiție. I-a trimis insigna în cutia originală, însoțită de un bilețel.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri