Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina, fata ucisă din Mangalia, a plâns la propria înmormântare. Imaginile sunt zguduitoare

Alina, fata ucisă din Mangalia, a plâns la propria înmormântare. Imaginile sunt zguduitoare
Cu câteva zile în urmă, România a fost zguduită de una dintre cele mai incredibile crime. Alina, o tânără din Mangalia, a fost ucisă cu bestialitate de prietena sa. La înmormântare, lumea a fost șocată când a văzut că mortul a plâns...

La înmormântarea Alinei, fata din Mangalia, ucisă de prietena ei, s-a întâmplat un lucru ieșit din comun. Fata din coșciug… a plâns.

A fost ucisă cu sălbăticie de cea mai prietenă a ei, care a încercat apoi să-și șteargă urmele. Alina a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar în timpul slujbei, cei care au venit să fie alături de ea pe ultimul drum au rămas șocați. Din ochii fetei au început să curgă lacrimi. ”Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au început să țipe oamenii când au văzut urme umede în colțul ochii fetei. ”Alina plânge la propria înmormântare”, au spus cu sufletul sfâșiat și rudele fetei.

Alina a plâns la propria înmormântare…

Specialiștii spun că acest lucru face parte dintr-un proces firesc

În Buda, satul unde s-a născut Alina, oamenii vorbesc și acum despre această minune care nu s-a mai văzut niciodată în acel loc. Specialiștii însă sunt mai sceptici și susțin că umezirea ochilor face parte dintr-un proces normal al celor trecuți în lumea drepților. Dar pe credincioși sunt ferm convinși că Alinei i-a părut rău că pleacă din această lume și își lasă singuri părinții și frații, care sunt zdrobiți de durere.

Ucigașa le-a povestit totul anchetatorilor

La rândul său, Loredana, ucigașa a povestit cu lux de amănunte cum a făcut crima, explicând și motivul pentru care a ucis-o pe Alina. „Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea.

„A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână”

După ce am înjunghiat-o, Alinei îi curgea sânge din gură și din rana făcută cu cutitul, horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mâna la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât și chiar și pe spate.

Iubitul Alinei nu s-a dezlipit de la mormântul celei pe care a iubit-o…

„Taximetristul a observat că am vânătăi pe față și pe gât însă eu i-am zis ca m-am lovit la muncă”

Am stat câteva minute în afara hotelului să îmi revin și am decis să chem un taxi, dar nu eram decisă unde să merg. Am găsit un taxi pe internet și taximetristul m-a întrebat în mod repetat ce am în valiză, timp în care a venit și un coleg de muncă, pe nume Vali, căruia i-am zis că plec acasă.

Acesta m-a ajutat să pun valiza în portbagajul taxiului, după care Vali a plecat. M-am urcat în taxi, în dreapta față și i-am spus taximetristului că vreau să merg la bancomat și că ulterior mă voi decide unde merg. Eu nu eram murdară pe haine, deoarece mă schimbasem în cameră. Taximetristul a observat că am vânătăi pe față și pe gât însă eu i-am zis ca m-am lovit la muncă.

„Am scos 2.000 lei și am revenit în taxi cerându-i taximetristului să mă ducă în Vaslui”

Am plecat spre bancomat și taximetristul m-a dus la un bancomat BRD, din câte îmi amintesc, și cred că am scos 2.000 lei și am revenit în taxi cerându-i taximetristului să mă ducă în Vaslui. Acesta a refuzat și a întrebat un alt coleg dacă dorește să mă ducă și acesta a răspuns afirmativ solicitându-mi pentru acest serviciu 1.500 lei.

Alina și Loredana, ucigașa ei

Până să ne întâlnim cu taximetristul care trebuia să mă ducă la Vaslui eu m-am răzgândit și i-am solicitat taximetristului să mă ducă de unde m-a luat.

„M-a tot întrebat ce am în valiză, deoarece era foarte grea”

Pe drum m-am gândit că ar fi mai bine să mă lase în parcul din apropiere, pe unde treceam și a fost de acord. Probabil pentru că păream derutată, taximetristul m-a întrebat dacă are cine să mă ia, însă la insistentele mele, acesta m-a lăsat în pace. După ce a oprit taximetrul, taximetristul m-a ajutat să dau jos valiza din portbagaj și m-a tot întrebat ce am în valiză, deoarece era foarte grea”, a mărturisit Loredana, în fața oamenilor legii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre