Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu, atacată din toate direcțiile. Vedeta se consumă mult și se vede că a slăbit

Alina Sorescu, atacată din toate direcțiile. Vedeta se consumă mult și se vede că a slăbit
De când a recunoscut că are probleme în căsnicie, Alina Sorescu îi are pe fani aproape, însă nu e deloc ușor.

În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu încearcă să țină situația sub control și să se țină de muncă.

Alina Sorescu, atacată pe toate părțile. Vedeta se consumă mult și se vede că a slăbit

A crezut că el va fi bărbatul cu care va rămâne toată viața, dar n-a fost deloc să fie așa. Alina Sorescu trece printr-o perioadă foarte dificilă, dar fetițele îi sunt aproape și ar face orice pentru ca ele să fie liniștite și să nu le lipsească nimic. Pentru moment, ea a câștigat custodia copiilor, însă susține că e atacată pe toate părțile de fostul soț, designerul Alexandru Ciucu. De la atâta stres, Alina a slăbit până acum vreo cinci kilograme.

„Sufletul meu e încrezător că lucrurile se vor aşeza, nu sunt nici prima, nici ultima. Aşa se întâmplă în viaţă, trebuie doar să ne asumăm lucrurile şi să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Am slăbit vreo 5-6 kilograme”, a spus vedeta la Teo Show.

Procesul poate dura foarte mult

Pe de altă parte, blonda spune că e posibil ca procesul să dureze foarte mult, însă speră ca la final adevărul să iasă la suprafață și lucrurile să se așeze.

„E o perioadă sensibilă, am depus actele de divorţ, acum vorbim de o ordonanţă pentru a se stabili domiciliul fetelor. Am câştigat în prima fază, dar el ataca pe toate părţile, aşa că lucrurile nu s-au clarificat. E complicat, discuţia este lungă, este minunat că am foarte multă activitate, mai ales că vine şi 1 iunie”, a povestit Alina Sorescu.

Primește sute de mesaje de la fanii săi

Chiar dacă acum s-a aflat că Alina s-a separat de mai multă vreme de Ciucu, conflictul a ieșit la iveală recent, iar fanii nu mai știu cum să o îmbărbăteze pe vedeta lor preferată.

„Am primit multe mesaje de susţinere din partea tuturor, am fost copleşită! Divorţul încă nu s-a pronunţat, va mai dura.

Noi ne-am separat din septembrie, a stat o perioadă lungă departe de casă în toamna, îmi rămâne doar să am grijă de fete. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, s-au întâmplat în timp iar acum e doar o chestiune de organizare, să vedem ce şi cum. Eu merg înainte… E o situaţie sensibilă, nu pot să vorbesc foarte mult despre asta, dar nici nu pot sta închisă în casa”, s-a destăinuit cântăreața.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre