Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj

Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj
Aflată în plin divorț cu designerul Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a înțeles că, indiferent ce-ți rezervă soarta, viața merge mai departe.

Alina Sorescu l-a uitat definitiv pe fostul soț. Vedeta nu vrea decât ca divorțul să se termine cât mai repede și să-l găsească pe bărbatul care să o merite.

Alina Sorescu i-a dat lovitura fatală lui Alexandru Ciucu. Se gândește la un nou mariaj

Când s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu a sperat că vor rămâne împreună toată viața. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar cântăreața se află acum în plin divorț. Alina nu face însă o dramă din asta, o ia ca pe o lecție de viață și nu spune nu unei noi căsătorii. „N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta.

Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.

Deocamdată însă, nu e loc de iubire în viața blondei, pentru că sunt alte lucruri mult mai importante de făcut, iar prioritatea cea mai mare a Alinei sunt fetițele, Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

„Nu este adevărat că el a vrut să ne împăcăm”

Pe de altă parte, Alina a demontat faptul că fostul soț ar fi vrut să se împace.  „Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre