Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu începe războiul cu Alexandru Ciucu, după ce acesta i-a luat fetițele. „Nu e legal”

Alina Sorescu începe războiul cu Alexandru Ciucu, după ce acesta i-a luat fetițele. „Nu e legal”
Instanța a decis soarta fiicelor Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu. Mai precis, a stabilit cum vor trăi micuțele după divorțul părinților.

După 12 ani de iubire, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut parte de un divorț public, cu   multe ieșiri în presă, iar cel mai disputat subiect a fost custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Cei doi au împreună două fiice, Carolina și Raisa, prima în vârstă de nouă ani, cealaltă de șase.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fiice minore

Anul trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că s-a ajuns la divorț, iar apoi a urmat disputa în instanță. Divorțul a fost ușor de tranșat, însă procesele au continuat, pe seama custodiei copiilor. În final, instanța a hotărât că cele două fetițe își vor petrece timp egal cu ambii părinți. Mai exact, ele vor locui o săptămână alături de mama lor și o săptămână în casa tatălui lor. Alina Sorescu crede că acest stil de viață poate fi extrem de bulversant pentru fiicele ei mici. Și a decis să continue războiul, pentru a obține custodia completă.

Războiul dintre Sorescu și Ciucu abia acum începe

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu țoață ființă mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este că fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu vă fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Instanța a decis ca fetițele să locuiască câte o săptpmână cu mama și alta cu tata

Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a scris  vedeta pe Facebook.

Avocat: „Soluția nu are o bază legală”

Alina Sorescu se bazează pe încurajările venite din partea avocatei sale, care susține, la rândui, că decizia instanței nu este corectă. „Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, vă afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractica, fiind de natura a perpetua și accentua situația tensionata dintre parti, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor”, a arătat avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu.

Sursa foto: Instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre