Alina Sorescu și Alexandru Ciucu față în față la ultima înfățișare pentru stabilirea domiciliului fetițelor. Ce își dorește artista

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu față în față la ultima înfățișare pentru stabilirea domiciliului fetițelor. Ce își dorește artista
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au avut o nouă înfățișare în procesul de divorț în care se află, pentru stabilirea domiciliului fetițelor. Artista a fost însoțită de mătușa sa.

Șase ore a durat ultima înfățișare a procesului de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Printre martorii care au fost audiați s-a numărat și mătușa cântăreței, care cunoaște foarte bine modul în care s-a desfășurat căsnicia celor doi parteneri.

Artista își dorește ca micuțele să locuiască cu ea

Audierea a ținut până la lăsarea serii, iar cântăreața speră că oamenii legii vor decide tot ce este mai bine pentru fetițele sale. Ea dorește ca micuțele să aibă domiciliul stabil la mamă, în timp ce Alexandru Ciucu vrea ca programul să fie la fel ca în prezent.

Vedeta a mărturisit de-a lungul timpului că programul ciudat pe care îl au fetițele conduce la pierderea anumitor activități. Designerul vestimentar a declarat în scris că divorțul l-a marcat atât de mult încât primele două luni nu mai avut poftă de mâncare.

„A spus mătușa ceea ce a văzut”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, față în față la tribunal

„Nu e un moment tocmai ușor. Vom vedea ce se va întâmpla în sala de judecată. Acolo este important să se discute aceste subiecte. Am emoții cu privire la ceea ce se va întâmpla. Nu știu cum va fi, vom vedea când va ieși. Nu am ce să spun.

Mulțumesc. Da, este ultimul termen al procesului de divorț în care vom vorbi despre programul fetițelor. Nu pot să cred că ați stat până la ora asta. A durat mult. Sora mamei mele a fost prezentă la acest termen.

A durat foarte mult. Sunt încrezătoare cu privire la decizia pe care o vor lua la acest termen domnii judecători. A spus ceea ce a văzut”, a mărturisit Alina.

„Tatăl își dorește program alternant, o săptămână cu o săptămână”

Cântăreața a măturisit, totodată, că încă n-a începul procesul pentru partaj. „Face parte din dosar și nu pot să spun lucrurile astea public. Așteptăm soluția. Sunt încrezătoare că soluția va fi în beneficiul fetițelor că despre asta vorbim. S-a dat custodie comună cu domiciliul la mine și vorbim despre vizitele.

Tatăl își dorește program alternant, o săptămână cu o săptămână. De altfel Curtea de Apel a și suspendat acest program și și-au dat seama că nu este în beneficiul fetițelor. El cere acest program, așa îi convine. Încă nu am început procesul de partaj, doar procesul de divorț”, a mai spus Alina Sorescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri