Simona Ionescu / Redactor Șef

„Am fost în iad și m-am întors”. Jamie Foxx, prima apariție după luni petrecute în spital „din cauza vaccinului”

„Am fost în iad și m-am întors”. Jamie Foxx, prima apariție după luni petrecute în spital „din cauza vaccinului”
După luni de îngrijiri în urma unor complicații grave de sănătate, celebrul actor revine în fața fanilor să îi asigure că este bine acum. Din luna aprilie, când a ajuns de urgență la spital, acesta le-a dat multe motive de îngrijorare celor care îl îndrăgesc.

Eric Marlon Bishop, cunoscut ca Jamie Foxx, este un actor, comedian, cantautor și muzician american. El a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2005 pentru rolul în care îl interpreta pe Ray Charles din filmul biografic omonim dedicat muzicianului american.

Deși în luna mai familia a anunțat că vedeta de cinema s-a externat, Jamie Foxx le-a vorbit fanilor abia acum, într-o postare pe rețelele de socializare. În prima decadă a lunii mai, când vedeta de Oscar a fost externată, familia a anunțat că a ajuns în spital după o „complicaţie medicală”. Surse din jurul actorului au indicat „vaccinul anticovid ca o posibiliă cauză a îmbolnăvirii” sale.

Actorul Jamie Foxx a ajuns la spital în stare critică, în luna aprilie

Jamie Foxx a fost internat în luna aprilie. Vedeta de 55 de ani a fost internată de urgenţă într-un spital din Georgia, în sudul Statelor Unite, unde filma un film pentru Netflix. Unitatea medicală e specializată în tratamentul adulților cu „afecțiuni complexe severe” inclusiv recuperarea după un accident vascular cerebral, leziuni cerebrale traumatice și leziuni ale măduvei spinării.

Ulterior veștii, în timpul unei apariții la podcastul Valuetainment, fostul boxer Mike Tyson a vorbit despre Jamie Foxx: „Nu se simte bine. Au spus că a suferit un atac cerebral. Nu am nicio idee despre ce i s-a întâmplat“.

Jamie Foxx le arată fanilor că s-a recuperat și e  gata să reînceapă filmările

De atunci, nu au fost făcute publice detalii despre afecțiunile actorului, ceea ce i-a făcut pe unii să speculeze că starea lui se deteriorează. Unii au spus că ar fi orb sau paralizat, iar în postarea pe care a făcut-o, starul de cinema a ținut să le arate că nu este vorba de niciuna din aceste grave afecțiuni. „Am fost în iad și m-am întors”, spune acesta în postarea sa în care și mulțumește fanilor pentru rugăciunile lor, care e convins că l-au ajutat să se însănătoșească.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Totodată fiica lui, Corinne Foxx, a ţinut, de-a lungul acestei perioade, să combată astfel de zvonuri. În luna mai, aceasta a postat pe rețelele sociale următorul mesaj: „Tatăl meu a ieşit din spital de câteva săptămâni şi se recuperează. A jucat chiar şi pickleball”. Acesta este un sport de rachetă foarte popular în Statele Unite.

„O complicație medicală”

Amintim că tot fiica actorului a dat și vestea îmbolnăvirii tatălui său. Într-o postare pe Instagram din 12 aprilie, Corinne Foxx a scris că tatăl ei „s-a confruntat cu o complicaţie medicală”, dar, „din fericire, datorită acţiunii rapide şi a îngrijirilor primite, el se află deja pe drumul spre recuperare”.

De-a lungul carierei sale, Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul biografic Ray și a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Collateral în acelaşi an, impresionând totodată cu interepretarea rolului unui sclav în căutarea libertăţii, în westernul lui Quentin Tarantino, Django Unchained. Înainte de complicațiile medicale, el a filmat Back in Action alături de Cameron Diaz, în Georgia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre