Simona Ionescu / Redactor Șef

Amanda Bynes, schimbată total din cauza problemelor psihice. Situația e dramatică

Amanda Bynes, schimbată total din cauza problemelor psihice. Situația e dramatică
La ultima sa ieșire, o plimbare pe Hollywood Boulevard în Los Angeles, Amanda Bynes a fost de nerecunoscut. Fosta actriță și-a vopsit părul în negru și a afișat un look dramatic.

Nu doar look-ul dramatic al fostei actrițe Amandei Bynes i-au lăsat fără cuvinte pe privitori, ci și hainele pe care le-a purtat. Cât privește chipul buhăit, pare că e transformată complet din cauza unor operații estetice.

Episod psihotic: Amanda Bynes a apărut dezbrăcată pe stradă

Anul trecut, actrița în vârstă de 36 de ani, a fost găsită în centrul orașului Los Angeles fără haine pe ea. Bynes a fost dusă la o secție de poliție și a fost plasată în regim de reținere psihiatrică 5150. Codul 5150 reprezintă o acțiune legală din Codul de bunăstare și instituții din California. Aceasta permite unui ofițer sau unui clinician calificat să închidă pe cineva împotriva voinței sale timp de 72 de ore, care pot fi prelungite. Bynes a fost internată în spital.

Ultimele imagini: s-a îngrășat și are chipul buhăit

Odinioară elegantă și stilată, Amanda Bynes, în vârstă de 38 de ani, a optat pentru o ținută casual, cu un tricou gri supradimensionat, pe care l-a asortat cu pantaloni scurți kaki.

Amanda s-a bucurat de o cariera de succes la Hollywood.

Fosta actriță, care a devenit faimoasă în calitate de copil-vedetă la Nickelodeon, a ales și o pereche de adidași alb cu negru și o geantă cu flori. Fosta vedetă s-a îngrășat și pare că și-a stricat fața de la operațiile estetice.

În luna martie aceasta a anunțat că „va începe să poarte peruci”, după ce a explicat că părul ei „a crescut atât de ciudat” după ce s-a tuns.

„M-am întors la școală pentru a studia teoria manichiurii”

Amanda Bynes, complet transformată. Sursă foto: Daily Mail

O lună mai târziu, aceasta a anunțat că se va întoarce la școala de manichiură, după ce nu a reușit să obțină licența în timpul încercării sale anterioare.

„Din moment ce nu am trecut încă examenul pentru a-mi obține licența de manichiuristă, m-am întors la școală pentru a studia teoria manichiurii. Și pentru a exersa cum se fac acrilicele înainte de a da din nou examenul, astfel încât să fiu pregătită când îmi voi găsi un loc de muncă la un salon”, a dezvăluit Bynes.

„Aș prefera să-mi iau licența de manichiuristă”

Amanda a vorbit despre noua carieră în decembrie, când și-a anulat podcastul cu Paul Sieminski, în ciuda faptului că primul episod a mers „foarte bine”.

„Am fost de fapt surprinsă și, bineînțeles, aveam de gând să continui după ce prietenii m-au încurajat să o fac. Totodată, aș prefera să-mi iau licența de manichiuristă și să am un loc de muncă”, a declarat Bynes după ce a revenit asupra deciziei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre